Registreren

Om met de EZPress® Accounts Business of Corporate persberichten te verzenden, dient u zich eerst te registeren. Per e-mail ontvangt u uw persoonlijke login. Daarna kunt u meteen aan de slag om uw persberichten op de EZPress® nieuwspagina te plaatsen en/of onder de media te verspreiden! U kunt dan ook uw persoonlijke online pressroom inrichten. 

Hulp of meer informatie nodig? Mail Kitty Dammers op kitty@ezpress.eu of bel tijdens kantooruren 036 529 7273. In dringende gevallen buiten kantooruren of in het weekeinde belt u: 06 106 809 37. 

Op deze website kunt u veilig betalen met MasterCard Secure Code en Visa Verified Visa. Klanten uit Nederland kunnen bovendien eenvoudig betalen met iDeal. Ook bestaat de mogelijkheid om op factuur te betalen.

Gegevens

EZPress® Business
Het EZpress® Business account is speciaal ontwikkeld voor het MKB, kleine instellingen en verenigingen. Met de actuele EZPress® perslijst van 8000 journalisten bereikt u alle media in 50 branches en alle provincies en regio's.
 
EZPress® Corporate
Het EZPress® Corporate account biedt veel extra faciliteiten, een nog groter mediabereik en het automatisch ontvangen van uw persknipsels met e-mail alert. Het meesturen van foto's en bijlagen met uw persbericht is tevens mogelijk.
 
 

Voornaam
Achternaam
Bedrijf/Instelling
Adres
Postcode
Plaats
Land
Telefoon
E-mail
Bevestig E-mail
Gewenste Gebruikersnaam
Gewenst wachtwoord
Bevestig wachtwoord


EZPress® Business Account:

• Registratiekosten € 65,00 per jaar
• Verzendkosten € 99,00 per bericht

Ik accepteer de Algemene Voorwaarden van EZPress® News Distribution BV

Graag ontvang ik de EZPress® nieuwsbrief.

* Bedragen zijn excl. BTW

Onze Partners: