Lees ons Privacy Statement

Over EZPress

EZPress® News Distribution BV is een nieuwsbureau gespecialiseerd in de distributie van persberichten van ondernemingen, instellingen en organisaties. EZPress® biedt gebruikers de mogelijkheid om vanachter hun PC of notebook persberichten te plaatsen en te versturen, altijd en overal.  Met het Online Account kunnen berichten snel en effectief op het internet worden geplaatst. Business en Corporate Accounthouders kunnen hun eigen media selecteren uit een database, die inclusief de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse media meer dan 8000 journalisten omvat. Negentig procent van de EZPress® persberichten wordt door de media gepubliceerd; de persknipsels worden door EZPress® via e-mail automatisch in pdf-vorm geleverd, inclusief informatie over oplage en publiciteitswaarde (optie bij een EZPress® Corporate Account).

Professioneel

De aanpak van EZPress® is gebaseerd op eenvoud en gemak. Wij bieden een professioneel alternatief voor ondernemers, public relations functionarissen en communicatiebureaus. De kwaliteit van de dienstverlening staat bij EZPress® op een hoog niveau. De onderneming werkt uitsluitend met gerenommeerde partners die de hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Ervaring

EZPress® wordt geleid door specialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van de journalistiek en media relations. Deze combinatie maakt EZPress® uniek en slagvaardig, temeer daar bij EZPress® beide werkterreinen elkaar optimaal aanvullen. Deskundige medewerkers zorgen voor de zorgvuldige distributie en geven waar nodig redactioneel of communicatief advies. De directie is lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) en houdt zich aan de ethische regels van het journalistieke vak.    

Gepersonaliseerde distributie

EZPress® verstuurt persberichten uitsluitend gepersonaliseerd, dus persoonlijk op naam van de journalist. Er worden meer dan 60 branches en 12 regio's bereikt, via landelijke media, vakpers of via de regionale media in alle provincies. Het bereik kan nog verder worden vergroot met de verspreiding via de nieuwssite blikopnieuws.nl, en de online persdienst Nieuwsbank en ICT site persberichten.com (opties bij een EZPress® Corporate Account).

Partners en leveranciers

De kwaliteit van EZPress® wordt nog verder onderstreept door de gerenommeerde specialisten waarmee wordt samengewerkt. De eigen beveiligde server wordt door Hostnet gehost, terwijl EZPress® voor de telecommunicatie op KPN vertrouwt. Voor de geavanceerde monitoring zorgen Knipsel Info Service en AuxiPress. Telekurs Card Solution GmbH, Telekurs Multipay AG en iDeal zorgen met Saferpay voor een snelle en veilige afwikkeling van het betaalverkeer op onze website.

EZPress® News Distribution BV is een geregistreerd handelsmerk.
KvK 39077899 | BTW 810 310 284 BO1
Postadres: Postbus 147, 3890 AC Zeewolde
Telefoon: 036 5297273

E-mail: info@ezpress.eu

Onze Partners: