Pressroom Bouwhuis Vastgoed B.V.

Nieuwe Video Woning Site www.housemovie.nl nu actief

Apeldoorn, 09 Juni 2008 /EZPress/ - HouseMovie.nl, de nieuwe video woning site, is nu actief. Op www.housemovie.nl kunnen woningen thuis in bewegend beeld op de computer worden bezichtigd; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Deze maand start een omvangrijke reclamecampagne met ondermeer een tv commercial met René en Natasja Froger in de hoofdrol. Deze commercial is minimaal 4 weken lang, elke dag op televisie te zien bij ca. 10 verschillende televisieprogramma's en tijdens de voetbalwedstrijden voor het Europees Kampioenschap. Vermelding van te koop staande woningen met video kost slechts € 4,95 per maand. Eigenaren van te koop staande woningen kunnen zelf een film maken en uploaden, waarbij ze worden geholpen door Natasja Froger. HouseMovie.nl is een initiatief van de Bouwhuis Groep uit Apeldoorn.

Eigenaren van te koop staande woningen willen snel verkopen tegen een goede prijs en met zo weinig mogelijk zinloze bezichtigingen. Om succes te hebben is een goede presentatie en het overbrengen van de sfeer in de woning essentieel. Recent onderzoek toont aan dat ruim 50% van de woningzoekenden eerder een woning bezichtigt als ze die eerst op video hebben gezien. Nederland telt enorm veel woningsites, maar bijna allemaal met foto's. Tot nu toe tenminste, want nu is er HouseMovie.nl; de nieuwe video woning site waar woningzoekenden de woning van hun keuze op video, thuis op de computer kunnen bezichtigen; 24 uur per dag, 7 dagen per week en zonder afspraak.

Housemovie.nl lost het probleem van bezichtigen en afspraken maken in één keer op, omdat de koper eerst thuis op video de hele woning kan bekijken en vooraf familieleden of kennissen kan polsen. Heeft de koper een woning gevonden, dan wordt eerst de hele film vertoond en kan daarna elk vertrek apart worden bekeken met uitleg in beeld of ingesproken.

De ligging van de woning kan via de Google satelliet worden opgevraagd. Bij de woning staat een link naar de verkopende makelaar of als er die er niet is, naar de verkoper. Na uploaden van de film en betaling krijgen eigenaren een gratis HTML videolink voor hun makelaar om te koppelen aan de informatie over de woning op zijn site. Voordeel is dat de woning dan wordt bekeken zonder concurrerende woningen in beeld.

Vermelding op www.housemovie.nl kost € 4,95 per maand. Aanmelden, filmen en uploaden van de video doen eigenaren zelf. Het filmen kunnen ze ook uitbesteden aan HouseMovie.nl voor € 349,-. Ingesproken tekst kost € 30,- extra. HouseMovie.nl bevat een uitgebreide zoekmachine waar op elk gewenst moment en op diverse manieren naar woningen kan worden gezocht.

//einde bericht

Bron: Bouwhuis Vastgoed

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V.

Volg Bouwhuis Vastgoed B.V.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: