Verdien aan uw navigatiesysteem; bespaar op de hoge benzineprijzen

Oldenzaal, 22 Februari 2008 /EZPress/ - Met navigatie in de auto rijden we gemakkelijker van A naar B, maar navigatie zal ook ons tankgedrag gaan beïnvloeden. Zo kan vanaf vandaag met de applicatie MyPoi UnitedConsumers het goedkope tankstationnetwerk van UnitedConsumers in elk gangbaar navigatiesysteem (TomTom, Garmin, Mio) worden geladen. Navigatie stelt automobilisten nu in staat zeer eenvoudig goedkoper te kunnen tanken. De applicatie is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com.

"MyPoi World heeft een gratis applicatie ontwikkeld waarbij met ├ę├ęn druk op de knop 550 tankstations op het navigatiesysteem geladen worden. Bij deze tankstations kan goedkoper getankt worden met een UnitedConsumers Tankpas", vertelt Frank de Kruiff, medeoprichter van MyPoi World. "De gebruiker hoeft deze applicatie maar ├ę├ęn keer te installeren op zijn PC en zijn navigatiesysteem wordt automatisch geupdate met de meest actuele lijst van deelnemende tankstations zodat navigatie naar een tankstation waar goedkoper getankt kan worden zeer eenvoudig wordt".

De tankstations worden met een speciaal UnitedConsumers logo aangeduid op de navigatiekaart. Tevens zal worden aangegeven op welke dag een tankstation dicht is wanneer deze niet 7 dagen per week geopend is (sommige tankstations zijn op zondag gesloten). Op het navigatiescherm wordt tevens informatie getoond over de verkrijgbaarheid van speciale brandstoffen, zoals LPG. De applicatie kan gebruikt worden door gebruikers van TomTom(R), Garmin(R) en Mio(R) (nagenoeg alle types van deze merken worden ondersteund).

UnitedConsumers biedt, in samenwerking met pomphouders, automobilisten de mogelijkheid flink te besparen op hun brandstofkosten. Bovendien staat UnitedConsumers garant voor een korting van 6 eurocent (of meer) bij de 550 bemande tankstations, een tankstationnetwerk vergelijkbaar met dat van Shell in Nederland. De gebruiker kan profiteren van deze korting door de eveneens gratis UnitedConsumers-pas aan te vragen via een button in de applicatie.

"Met het tonen van deze pas krijgen de UnitedConsumers deelnemers korting op de door hen getankte benzine, diesel of LPG. Deze korting wordt omgezet in een spaartegoed. Dit spaartegoed wordt jaarlijks uitgekeerd via de bank- of girorekening van de deelnemer", aldus Paul van Selms.

//einde bericht

Bron: MyPoi World B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: