Houd het roer in handen! Over medische beslissingen aan het levenseinde.

Foto:
Janneke Schermers

Lelystad, 06 April 2024 /EZPress/ - Op 16 april organiseert de VUvereniging in samenwerking met de Flevomeer Bibliotheek Lelystad een bijeenkomst over vragen die zich voordoen in de laatste levensfase. Inleider Janneke Schermers spreekt over het verschil tussen euthanasie en palliatieve sedatie, de niet-reanimeerpenning, palliatieve zorg en thuis overlijden, maar ook over de mogelijkheid om een levenstestament of wilsbeschikking op te stellen. Er is volop gelegenheid vragen te stellen.
Janneke Schermers was medisch specialiste, maar houdt zich de afgelopen vijftien jaar specifiek bezig met palliatieve zorg.

De bijeenkomst is in de bibliotheek, Promesse 4, Lelystad en duurt van 17.15 uur tot 19.15 uur. Voor een broodje wordt gezorgd. De toegangsprijs is vijf euro. Aanmelding kan via de website www.flevomeerbibliotheken.nl


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: