GO! start nu ook in Nederland

Foto:
Chrisopher Biggs (eigen foto).

- Van binnenlandse en expreszendingen tot directe ritten: GO! bezorgt nu ook binnen Nederland en vanuit Nederland wereldwijd. - Het nieuwe bedrijf GO! Express & Logistics Netherlands B.V. opereert vanuit Nieuw-Vennep (AMS) en Veenendaal (QAR).

Bonn, 25 Maart 2024 /EZPress/ - Het distributienetwerk van GO! Express & Logistics groeit: op 2 april 2024 gaat de nieuwe dochteronderneming van GO! van start in Nederland. Met de twee nieuwe vestigingen in Nieuw-Vennep (AMS) en Veenendaal (QAR) komt GO! tegemoet aan de wensen van klanten en breidt het zijn premiumdienstverlening uit binnen het hart van Europa.

Grootste Europese onafhankelijke aanbieder van koeriers- en expresdiensten blijft groeien: op 2 april 2024 gaat GO! van start in Nederland "


Christopher Biggs (53), afkomstig uit Groot-Brittannië en al vijf jaar woonachtig in Nederland, is de managing director van GO!. Met 27 jaar ervaring in de KEP-sector, waarin hij opklom van koerier tot filiaalmanager, zal Biggs nu leiding geven aan de dochteronderneming van GO!. Hij wordt ondersteund door een tienkoppig team met tientallen jaren aan KEP-ervaring.

In het 40ste jubileumjaar zet GO! zijn uitbreiding voort. "Ook in ons 40ste jubileumjaar blijven we volledig gericht op groei en zijn we onvermoeibaar," zegt Martina Baerecke, managing director van het hoofdkantoor in Bonn. "Nederland is een economisch sterk land in het hart van Europa, met Rotterdam als de grootste haven van Europa. Onze aanwezigheid in Nederland versterkt ons distributienetwerk en biedt voordelen voor onze klanten. Deze uitbreiding versterkt onze positie op de KEP-markt en vergroot onze onafhankelijkheid," aldus Baerecke.

Ook in het boekjaar 2023 kon GO! een aanzienlijke groei realiseren, met meer dan 10 miljoen zendingen via het eigen distributienetwerk. Met een afleverperformance van 99,43% en een schadepercentage van 0,02%, blijft GO! een kwaliteitsleider in de markt. Door uit te breiden naar Nederland, voldoet GO! aan de vraag van klanten die ook daar willen profiteren van ons hoogwaardige serviceniveau voor hun logistieke behoeften.

"Onze Nederlandse medewerkers zijn erg enthousiast en kijken ernaar uit om bij GO! te beginnen. We hebben uitgebreide trainingsprogramma`s geïmplementeerd om onze toonaangevende services in de koeriers- en expresdiensten meteen in praktijk te brengen en te verankeren in het team," aldus Christopher Biggs. De Brits-Duitse manager waardeert de Nederlandse werkcultuur enorm: "Ik hou van de open cultuur en de flexibiliteit die ik dagelijks mag ervaren."

De kernwaarden van GO! zijn betrouwbare service en hoogwaardige kwaliteit van topniveau. Klanten van GO! waarderen de persoonlijke ondersteuning met servicegerichte communicatie en individuele klantenservice. Bij GO! worden alle aanvragen behandeld door eigen accountmanagers.
Met de nieuwe dochteronderneming in Nederland stelt GO! zijn sterke nationale en internationale netwerk nu ook over de grens ter beschikking voor Nederlandse klanten.
Dit omvat:
• Nationale service voor leveringen vóór 12 uur `s middags de volgende dag.
• Europese en wereldwijde expresverzending.
• Persoonlijke afspraakopties voor leveringen, ophalen en directe ritten.
• Naast standaardservices biedt GO! in Nederland ook emergency stock, transport van gevaarlijke stoffen, dieren, luchtcharter en zee- en luchtvracht aan.
Door het uitgebreide netwerk bereikt GO! alle Europese zakelijke centra binnen 48 uur en worden vrijwel alle wereldwijde bestemmingen binnen drie tot vier dagen bereikt.

De dienstverlening van GO! is ook internationaal:
• Persoonlijke contactpersonen voor alle klanten.
• Zendingen dezelfde dag ophalen (Same-day)
• Overnight-verzending.
• Proactieve feedback in geval van problemen bij het ophalen of afleveren.
• Flexibiliteit en betrouwbaarheid.


Over GO! EXPRESS & LOGISTICS
GO! verzendt - 365 dagen per jaar - alles wat veilig, onbeschadigd en op tijd moet aankomen. Al 40 jaar bouwt het middelgrote bedrijf, dat in 1984 als consortium werd opgericht door acht ervaren koeriersdiensten, verder aan zijn brede portfolio van logistieke oplossingen zonder zich bij een groep aan te sluiten. Van fietskoeriers in de stad tot wereldwijde expresbezorging - zo`n 1400 medewerkers en meer dan 1700 chauffeurs en koeriers zijn elke dag onderweg en zorgen voor het veilige vervoer van meer dan 10 miljoen zendingen per jaar (2023). Met overnight-expresverzending tot en met het verzorgen van de hele supply-chain, bevat het productportfolio alle servicegerichte logistieke diensten. De prestatiecijfers liggen momenteel op een voortreffelijk afleverpercentage van 99,43 procent bij de eerste bezorgpoging en een indrukwekkend schadepercentage van 0,02 procent (beide in 2023). GO! is gecertificeerd in kwaliteitsmanagement volgens DIN EN ISO 9001:2015, in milieumanagement volgens DIN EN ISO 14001:2015 samen met een gecertificeerde GDP-conformiteit (Good Distribution Practice). Het bedrijf vormt een eigen distributienetwerk met meer dan 100 GO! depots.

Het bedrijf heeft een eigen netwerk opgebouwd met meer dan 100 GO! depots in Europa. Het is bekroond voor de beste klantenservice onder pakket-/koeriersdiensten volgens WirtschaftsWoche, en behoort tot de top 1% van opleiders in Duitsland. GO! Express & Logistics staat bekend als marktleider op de KEP-markt, met een sterke klantloyaliteit, uitstekende klantenservice en hoge aanbevelingspercentages. Het bedrijf is bijzonder trots op de hoge mate van medewerkerstevredenheid en de beoordelingen, wat heeft geleid tot de erkenning als "Top Company"en "Open Company"op kununu in Duitsland.


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Factsheet en logo.

Contactinformatie
Andrea Wagner-Neumann
T: +49 6131 91098-31
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: