Nieuw boek: Success Beyond Handshakes

Foto:

Op vertrouwen bouwen tussen ondernemers en Business Angels

Sint-Genesius-Rode, 24 Januari 2024 /EZPress/ - Gerenommeerd Business Angel, Startup Coach en bestuurslid Anthony Brenninkmeijer onthult een baanbrekend boek op maat van ondernemers en start-up investeerders. Het boek "Succes Beyond Handshakes: Op vertrouwen bouwen tussen ondernemers en Business Angels" is een uitgebreid stappenplan dat gebaseerd is op meer dan tien jaar praktijkervaring in het ecosysteem van startups.

In de snelle wereld van startups ontstaan vaak veel vermijdbare fouten tijdens het investeringsproces. Brenninkmeijer voorziet precies in deze problematiek met zijn boek en biedt lezers een frisse kijk en een aparte benadering om door het ingewikkelde landschap van investering in start-ups te navigeren.

Belangrijkste highlights van "Success Beyond Handshakes":

1. Uitgebreid en overzichtelijk stappenplan: Het boek biedt een brede, maar eenvoudig te begrijpen inleiding tot alle essentiële onderdelen van een succesvolle samenwerking tussen ondernemers en investeerders. Het is een praktische gids met inzichten die zijn opgedaan in meer dan 10 jaar dagelijkse ervaring in de startup-wereld.

2. Expertise van de auteur: Anthony Brenninkmeijer, een doorgewinterde Business Angel, Startup Coach, Board Member, Trainer en Dealguide, maakt gebruik van zijn unieke perspectief dat hij heeft opgedaan door honderden projecten van dichtbij mee te maken. In het boek wordt deze schat aan ervaring omgezet in bruikbaar advies voor zowel ondernemers als investeerders.

3. Strategieën voor risicobeperking: Met het besef dat risico`s nooit volledig kunnen worden uitgesloten, benadrukt het boek het belang van het vroegtijdig identificeren van potentiële valkuilen. Brenninkmeijer pleit voor het opbouwen van wederzijds vertrouwen, het direct aanpakken van potentiële conflicten en het inzetten van effectieve communicatie om problemen te voorkomen en een sterke, langdurige en wederzijds succesvolle samenwerking op te bouwen.

4. Basisprincipes: De auteur benadrukt dat aanvankelijke goede bedoelingen essentieel zijn, maar vaak niet voldoende voor succes op de lange termijn. Het boek dient als gids om verder te gaan dan de eerste handshakes en biedt praktische inzichten om succes te onderbouwen en te laten groeien.

Anthony Brenninkmeijer zegt over het boek: "Ik ben getuige geweest van de uitdagingen en successen van talloze projecten. Dit boek is een oogst van mijn ervaringen, met als doel ondernemers en investeerders te voorzien van de tools die ze nodig hebben om succesvolle, duurzame samenwerkingsverbanden op te bouwen."

Over Anthony Brenninkmeijer:

Anthony Brenninkmeijer is een zeer gerespecteerd figuur in het startup ecosysteem, die een schat aan ervaring meebrengt als Business Angel, Startup Coach, Board Member, Trainer en Dealguide. Met een focus op mentorschap en strategische begeleiding heeft hij een cruciale rol gespeeld in het helpen vormen van succesvolle startup deals.

//Einde bericht

Bron: Anthony Brennninkmeijer

Links:
Meer info / bestellen Succes Beyond Handshakes

Contactinformatie
Anthony Brenninkmeijer
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: