Voertuigen kopen en verkopen efficiënter en gemakkelijker maken: Scrive en CarCollect kondigen partnerschap aan

Foto:

Stockholm, 28 November 2023 /EZPress/ - De Europese leverancier voor elektronische handtekeningen en identificatie oplossingen, Scrive is een partnerschap aangegaan met CarCollect, een toonaangevend online platform voor B2B-verkoop van auto`s in Nederland. Het doel van de samenwerking is om het dienstenaanbod van CarCollect verder te digitaliseren en kopers en verkopers een meer naadloze, gemakkelijke en uiteindelijk plezierige transactie-ervaring te bieden door de electronische handtekening oplossing van Scrive te integreren.

Met name de integratie van de electronische handtekening oplossing van Scrive zal de gebruikers van CarCollect in staat stellen taxatierapporten digitaal te ondertekenen via een soepele, gebruiksvriendelijke manier. Hierdoor is het niet meer nodig om documenten af te drukken en in te scannen. Hierdoor ontstaat er een volledig digitaal proces zonder papierwerk en het vermindert de kans op procesfouten.

Daarnaast zorgt Scrive dat er op een veilige manier ondertekend kan worden doordat alle documenten en transacties worden gecodeerd en veilig worden opgeslagen volgens wereldwijde beveiligingsstandaarden. Hierdoor wordt er een veilige omgeving gecreëerd voor gebruikers om voertuigen te kopen en verkopen. Documenten die met Scrive zijn ondertekend, voldoen aan het wereldwijde contractenrecht en zijn rechtsgeldig dankzij een uniek fraudebestendig proces op basis van blockchain technologie; elk document dat met Scrive is ondertekend, biedt een uitgebreid bewijslogboek met een gedetailleerd audit trail en een fraudebestendig digitaal zegel dat onafhankelijk van Scrive of andere betrokken partijen kan worden geverifieerd.

Over Scrive
Scrive werd opgericht in 2010 en werd al snel een leider op het gebied van digitalisering. Vandaag de dag gebruiken bedrijven over de hele wereld Scrive om hun document- en contractprocessen te digitaliseren met de electronische handtekeningen en identificatie oplossingen die Scrive biedt.. Scrive begeleidt organisaties van elke omvang bij onboarding- en ondertekeningsprocessen en helpt hen hun klantervaring, beveiliging en gegevenskwaliteit te verbeteren. Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 klanten op Scrive, waaronder marktleiders in de automotive industrie als Hedin Automotive, Dusseldorp Automotive en BMW Financial Services. Scrive heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, en wordt gesteund door Vitruvian Partners. www.scrive.com

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Automatisering van overeenkomsten

Contactinformatie
Sven Kersten-Reichherzer
T: +49 89 21187136
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: