Hét Ondernemersbelang is al 20 jaar een begrip onder ondernemers

Foto:
Het team van Ondernemersbelang. Eigen foto.

Drachten, 01 Maart 2023 /EZPress/ - Steeds meer ondernemers willen online kennis delen, kennis ophalen én hun netwerk uitbreiden. Dat concludeert Lucas Bernard, directeur van Hét Ondernemersbelang. “We hebben de afgelopen 20 jaren een belangrijke verschuiving gezien van print naar online. Hét Ondernemersbelang biedt ondernemers hiervoor een digitaal platform met relevante en actuele informatie voor én door ondernemers binnen Nederland.”

Hét Ondernemersbelang biedt ondernemers een digitaal platform met relevante en actuele informatie voor én door ondernemers binnen Nederland. "


Van magazine naar online kennisplatform
Hét Ondernemersbelang viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan. Lucas Bernard was vanaf het begin van de partij en heeft alle ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt. “20 jaar geleden begon Jelte Hut met het uitgeven van het magazine Hét Ondernemersbelang. Dit magazine werd in twintig regio’s in Nederland uitgegeven en bevatte inhoudelijke artikelen, bedrijfsreportages en advertenties voor en door bedrijven. Als planner en inkoper was ik nauw betrokken bij de productie van het magazine. De toenemende vraag naar online publicaties en de dalende oplages van het magazine hebben er in de loop van der jaren voor gezorgd dat Hét Ondernemersbelang zich heeft ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is.”

Plezier en hard werken gaan hand in hand
“Met een kleine groep bevlogen mensen grote impact creëren, dat is onze missie. Ik ben trots op waar we nu staan. En dat is niet in de laatste plaats gerealiseerd door mijn geweldige team. Onze bedrijfscultuur is informeel en open. We hebben plezier met elkaar en zijn tegelijkertijd hard aan het werk om onze doelen te realiseren. Kortom, ik hoop dat we nog heel veel jaren met elkaar van betekenis kunnen zijn voor ondernemend Nederland.”

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution. www.ezpress.eu

Contactinformatie
Lucas Bernard
T: 0512 – 745 220
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: