Spaces Lounge en Panorama Restaurant openen hun deuren op Schiphol

Een eersteklas werkplek en horeca met een prachtig uitzicht over het Panoramaterras

Schiphol, 25 November 2022 /EZPress/ - Donderdag 24 november openden de deuren van de nieuwe Spaces Lounge en het aangrenzende Panorama Restaurant op Amsterdam Airport Schiphol. Spaces - onderdeel van International Workplace Group (IWG) 's werelds grootste aanbieder van flexibele kantoren - biedt in samenwerking met HMSHost Nederland -marktleider in horeca op vliegvelden, stations en winkelcentra- nu flexibele werkplekken en vergaderzalen boven Vertrekhal 1 aan op Schiphol. Het nieuwe Panorama Restaurant biedt een uitgebreid horeca-aanbod en grenst aan de Spaces Lounge en het Panoramaterras. Beide locaties bevinden zich in openbaar gebied, dat betekent dat het niet uitmaakt of bezoekers gaan vliegen of niet.

Iedere reiziger, ongeacht een Spaces-lidmaatschap, kan tegen betaling gebruiken maken van de werklocatie. Een zakenreiziger die onderweg is, een freelancer, of een groep collega’s die opzoek is naar een kantoorruimte of vergaderzaal bij de vertrekhal. Spaces bevat zes volledig ingerichte ruimtes met werkplekken voor ruim honderd professionals en vier verschillende vergaderzalen. HMSHost Nederland zorgt voor een gevarieerd horeca-aanbod in de Lounge en in het Panorama Restaurant.

Vernieuwen Lounge 1
De nieuwe Spaces Lounge en het Panorama Restaurant is een onderdeel van het vernieuwen van Lounge 1. De nieuwe Spaces Lounge op de derde verdieping van Vertrekhal 1 is de tweede Spaces op Schiphol. Er is al een Spaces Lounge in het Microsoft gebouw The Outlook. Daar heeft IWG in samenwerking met Microsoft een totaal vernieuwend kantoorconcept neergezet.

//Einde bericht

Bron: Schiphol

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: