Ik kwam, zag & werd misbruikt

Een boek over mishandeling, seksuele uitbuiting en herstel

Nederland, 23 November 2022 /EZPress/ - In het boek “Ik kwam, zag & werd misbruikt” beschrijft de auteur, Tetje Punter het geweld waarmee zij in haar tienerjaren geconfronteerd werd. Zij beschrijft op een aangrijpende wijze de vreselijke mishandelingen en situaties van misbruik waaraan zij ten deel viel. Tetje vond uiteindelijk weer geluk en herstelde dankzij de Brein Regie Methode.
Herstellen is doorgaans een verdrietig en pijnlijk proces. De trauma's die in het lijf en het hoofd van slachtoffers opgeslagen liggen leveren belemmeringen op in het leven. Het boek “Ik kwam, zag & werd misbruikt” is een must-read voor iedereen die te maken heeft met geweld en/of trauma. Of je nu hulpverlener, familielid, vriend of collega bent, dit aangrijpende boek laat je niet meer los.
Tetje werd uitbehandeld verklaard binnen de GGZ. In de Brein Regie Methode vond ze herstel en daardoor ook weer levensgeluk. Tetje deelt haar ervaringen en draagt zo bij aan het doorbreken van de cirkel van geweld.
In het boek “Ik kwam, zag & werd misbruikt” komt ook Esther van Wageningen aan het woord. Esther is eigenaar van Rheset. Zij werkt met de Brein Regie Methode en is stressfysioloog. In het boek licht Esther de essentie van de methode toe en weet haarscherp uit te leggen waarom iedereen belemmeringen in het dagelijkse leven tegen kan komen. Los van waar je vandaan komt of wat je hebt meegemaakt, de methode is geschikt voor iedereen die af wil rekenen met spanning, angst, trauma, stress of druk.

Links:
Link naar het boek

Contactinformatie
Tetje Punter
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: