Nieuwe opzet tijdens 3e editie Achterhoeks Klasse Event

Foto:

Doetichem, 25 Oktober 2022 /EZPress/ - Mooie producten, noviteiten, entertainment en culinaire verrassingen, u treft het allemaal tijdens de 3e editie van het Achterhoeks Klasse Event op 6 november van 12.00 tot 18.00 uur. Dit najaars lifestyle-event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem, het beste theater van Nederland.

Het Amphion is volgens organisatoren Michel Wormskamp (Wormskamp Licht & Interieur) en Ed Smit (Buro Achterhoek) de ideale plek waar gelijkgestemden met een brede interesse in luxe, klasse, kwaliteit en lifestyle samenkomen.

Programma
De beursvloer van het Achterhoeks Klasse Event opent om 12.00 uur. Er is een gevarieerd gezelschap van exposanten, er zijn modeshows, activiteiten en diverse win-acties. De modeshows voor de dames wordt verzorgd door ‘Mooi Ben Jij’! Voor de heren wordt deze verzorgd door ‘De heren van 0314’ die spelers van De Graafschap heeft ingezet als modellen. “Dit jaar gebruiken we beide zalen, zodat we meer gegroepeerd de thema’s bij elkaar kunnen plaatsen vertelt Wormskamp. Een DJ verzorgd de hele middag gepaste muziek.

WIN-ACTIES
Er zijn deze editie diverse standhouders die iets verloten een Win-Actie hebben of activiteit. We lichten ze voor u uit. Juwelier de Tijd, verloot het speciaal ontworpen Doetinchem horloge voor dames en heren. Wormkamp Licht & Interieur uit Doetinchem verloot een lamp ter waarde van,
€ 779,-. Daarnaast zullen er bij MOOVZ, Lukassen Tweewielers, JS Schoenmode activiteiten plaats vinden op het gebied van vitaliteit. Bij The Travel Club – Evelyn Kreunen worden diverse reischeques verloot voor een onbezorgde vakantie. Golfbaan Borghees heeft een hole aangelegd om u golf-vaardigheid te testen en zijn er mooie prijzen te winnen. Bij TenBack komt de Achterhoekse zanger Ghijs de Bruijn zijn nieuwe single zingen en meerdere bekende nummers. Kortom activiteiten volop.

Branche-exclusiviteit
Kwaliteit is het uitgangspunt van het evenement. “Elke exposant heeft branche-exclusiviteit gekregen van maximaal één collega uit de branche”, legt Smit uit.

Informatie
Toegang tot het ‘Achterhoeks Klasse Event’ is alleen mogelijk op vertoon van de uitnodiging. Deze is te verkrijgen bij de exposanten. De exposanten, plattegronden en indeling zijn te vinden op www.achterhoeksklasse-event.nl.

Dit evenement wordt georganiseerd door Buro Achterhoek & Wormskamp Licht & Interieur.


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Contactinformatie
Michel Wormskamp
T: 0622698287
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: