Manpower gaat militair personeel werven voor het ministerie van Defensie

Diemen, 21 April 2022 /EZPress/ - Het ministerie van Defensie heeft voor het werven van militair personeel de handen ineengeslagen met Manpower. De samenwerking is tot stand gekomen via een aanbesteding, waarbij Manpower als beste kandidaat uit de bus kwam. De samenwerking gaat in ieder geval drie jaar duren.

Werven van schaarse beroepsgroepen
Het doel van deze samenwerking is om het ministerie van Defensie op korte termijn aan militair personeel te helpen, om zo de beoogde groei voor de komende jaren te realiseren. Defensie kampt nu voornamelijk met uitdagingen bij het werven van schaarse beroepsgroepen.

Focus op werving en selectie
Manpower zal zich in de samenwerking met het Dienstencentrum Personeelslogistiek (DCPL) volledig focussen op werving en selectie. Tina Herrmann, directeur RPO bij ManpowerGroup Talent Solutions: “Het ministerie van Defensie beschermt met hun werk ons land en onze mensen. Zij zijn cruciaal voor de maatschappij en we zijn vereerd dat wij als organisatie hieraan onze bijdrage mogen leveren. In deze tijd is het extra belangrijk dat Defensie het juiste talent weet te vinden. Wij weten als geen ander hoe lastig dat is binnen de huidige arbeidsmarkt. Ik ben blij dat we de komende drie jaar onze expertise hiervoor kunnen inzetten.”

//Einde bericht

Bron: Manpower Group

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: