Hoge beoordeling duurzaamheid voor Classic Mike

Foto:
Mike trots het ‘Groen Gedaan!’-certificaat met achter hem vlnr: Jonatan, Laurens, Morris en Yunar.

Zeewolde, 01 Februari 2022 /EZPress/ - Automobielrestaurateur Classic Mike uit Zeewolde heeft van de Stichting Duurzaam een hoge beoordeling gekregen en het certificaat Duurzaam Repareren ontvangen. Dat betekent dat bij Classic Mike niet alleen de beste service geboden wordt, maar ook de beste milieuvriendelijke oplossingen.

Dit certificaat bevestigt andermaal dat wij goed op weg zijn. Ik probeer niet alleen als sociale onderneming voorop te lopen en innovatief te zijn, maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieu het onderscheid te maken "


De Stichting Duurzaam is een landelijk initiatief van verzekeringsmaatschappijen, fleetowners, ANWB, gemeenten, woningcoöperaties, leasemaatschappijen en het ministerie van Economische Zaken & Milieu. De stichting kent het keurmerk GroenGedaan! toe aan automobielbedrijven die op een maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste manier ondernemen. Classic behaalde een hoge beoordeling met drie keer een tien op de onderwerpen Naleving wet- en regelgeving (compliance), MVO en milieu.

Mike Kastrop is heel trots op de hoge score: “Het bevestigt andermaal dat wij goed op weg zijn. Ik probeer niet alleen als sociale onderneming voorop te lopen en innovatief te zijn, maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieu het onderscheid te maken.”

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: