Pressroom De Kunstcollegas BV

Nieuwe locatie voor project Kunst Gemeente Gilze en Rijen

`t Mollebos in Gilze

Gilze en Rijen, 21 Januari 2022 /EZPress/ - Voor de vierde editie van het project Kunst in de gemeente Gilze en Rijen is een nieuwe locatie gekozen, te weten `t Mollebos in Gilze. Daar zal vanaf medio juli het winnende kunstwerk een jaar lang geëxposeerd worden.
Vanaf half januari kunnen alle regionale kunstenaars weer meedingen om een jaar lang hun kunstwerk te mogen exposeren en naast die eer ontvangt de winnende kunstenaar een mooi geldbedrag van € 3000,-.

Kunstenaars kunnen één of twee kunstwerken of ontwerpen aanmelden "


Het project
Vanaf 15 januari kunnen kunstenaars één of twee kunstwerken of ontwerpen aanmelden via info@kunstindegemeente.nl. Uit het aanbod maakt een jury, bestaande uit 4 personen in eerste instantie een selectie. Vervolgens kunnen de inwoners hier hun stem op uitbrengen. Aan de hand van die uitslag kiest de jury uit de 3 meest gewaardeerde kunstwerken de winnaar. De winnaar mag zijn kunstwerk een jaar lang presenteren op de betonnen sokkel van één bij één meter in ’t Mollebos in Gilze.

Spelregels
Uiteraard moet het werk wel aan een aantal vereisten voldoen. Alle informatie voor kunstenaars is te vinden op de website: https://kunstindegemeente.nl/gemeenten/gilze-en-rijen/

Kunstenaar
Kunstenaars die kans willen maken op plaatsing van hun werk, zijn woonachtig (of duurzaam werkzaam) (geweest) in de gemeente Gilze en Rijen of de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Oosterhout, Goirle, Tilburg en Breda.
Het indienen van een kunstwerk kan in de periode van 15 januari tot en met 1 maart 2022.

Contactinformatie
Stichting Kunstweek
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: