Novulo verwelkomt Adapptive als partner

Enschede, 19 November 2021 /EZPress/ - Novulo, grondlegger van composable low-code, breidt het partner ecosysteem uit met Adapptive. Adapptive zet het Novulo platform in om bedrijfskritische applicaties te implementeren bij retailorganisaties en gaat de Novulo store verder uitbreiden met componenten gericht op marketing, sales, fulfilment en service voor de retailbranche. Het groeiende Novulo ecosysteem biedt een store met ruim 2.500 herbruikbare low-code modellen, waarmee organisaties applicaties naar eigen inzicht en behoefte kunnen samenstellen.

Adapptive is een nieuw opgerichte low-code agency dat zich volledig gaat specialiseren op het Novulo platform. Angelo Musch, managing consultant van Adapptive: “Na een uitgebreide inventarisatie van verschillende platformen hebben we voor Novulo gekozen, omdat we zeer onder de indruk zijn van de mogelijkheid om te starten met samenstellen van applicaties op basis van herbruikbare componenten. Hiermee kunnen we de time-to-value voor onze klanten enorm versnellen, terwijl we gebruikmaken van modellen die hun kwaliteit al hebben bewezen. Novulo heeft een indrukwekkend trackrecord in de e-commerce industrie en heeft de kracht van low-code en volledige integratie in deze branche ruimschoots aangetoond.”

John Jaques, CEO van Novulo: “De vraag naar composable applicaties groeit. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een meer wendbare aanpak om hun softwarebehoeften mee in te vullen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen breiden wij ons ecosysteem voor low-code softwareontwikkeling steeds verder uit. Onze partners kunnen door het hergebruik van modellen hun klanten sneller en beter bedienen, hebben de mogelijkheid om zelf IP op te bouwen en om klanten te ondersteunen met een innovatief platform dat aansluit op de toekomstvisie voor applicatieportfolio’s. Wij zijn erg enthousiast dat Adapptive toetreedt tot ons ecosysteem. Door de kennis en drive waar Adapptive over beschikt hebben we hiermee een goede partij gevonden om retailorganisaties te ondersteunen in hun route naar een wendbaar applicatieportfolio.”

//Einde bericht

Bron: MarCommit

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: