Zoektocht naar beste én snelste glazenwasser bereikt hoogtepunt op Schoonmaak Vakdagen

Foto:

Houten, 29 Oktober 2021 /EZPress/ - De zoektocht naar de beste en snelste glazenwasser van Nederland is gestart! Op 10 november 2021 bereikt de zoektocht zijn hoogtepunt tijdens de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten waar glazenwassers uit heel het land strijden om twee titels: De beste glazenwasser van Nederland en de snelste glazenwasser van Nederland.

NK Glazenwassen powered by Unger
Deelnemers aan het officiële NK Glazenwassen powered by Unger gaan op verschillende onderdelen de strijd met elkaar aan. De beste glazenwasser van Nederland combineert vakmanschap met precisie en veiligheid. Een professionele vakjury beoordeelt de deelnemers op veiligheid, vaardigheid & vakmanschap, effectiviteit & tempo en ergonomie op de onderdelen ladder, hoogwerker en de methodiek glasbewassing. De competitie is een ode aan het vakmanschap waar alleen deelnemers met de vakdiploma glasbewassing en de benodigde certificaten aan mee mogen doen.

NK Snel Glazenwassen
Na het daverende succes van het NK Snel Glazenwassen in 2019 krijgt ook deze competitie zijn vervolg tijdens de Schoonmaak Vakdagen. Vakmanschap staat minder centraal, maar kwaliteit, snelheid en precisie zijn wel dé bepalende factoren om betiteld te worden als ‘Snelste glazenwasser van Nederland’. In verschillende tijdblokken strijden glazenwassers tegen zichzelf en de klok. Er worden strafseconden opgeteld bij druipers, strepen en missers. De tien beste glazenwassers kwalificeren zich voor de GRANDE FINALE die start om 16.00 uur.

Rik van der Woerd van GlazenwasserApp.nl, die betrokken is bij het NK Snel Glazenwassen kijkt reikhalzend uit naar de competitie: “Hoe vaak komt het nu voor dat je een prijs kunt verdienen met het werk, waar je dag in dag uit trots op bent? Dit is een uniek evenement waar vakmanschap, zelfs met een kleine knipoog, centraal staat!”

Programma

14:00: Start voorrondes met vocale begeleiding door Evert ten Napel en Hans Kraaij Jr.

16:00: Start finale

16.30: Prijsuitreiking door Hans Kraaij Jr.

Uniek evenement
Beide competities worden mede mogelijk gemaakt door verschillende partners. Aan het NK Glazenwassen Powered by Unger hebben brancheorganisatie Schoonmakend Nederland en marktleider van glasbewassingsproducten Unger een gigantische bijdrage geleverd. Het NK SnelGlazenwassen wordt mede mogelijk gemaakt door GlazenwasserApp.nl, Go Cleaning en i-team Global. Clean Totaal en Schoonmaak Journaal zijn de mediapartners.

Gevulde prijzenpot
De beste en snelste schrobbers van Nederland liggen verschillende prijzen klaar. Zo zijn er geldprijzen te verdienen en maken deelnemers aan het NK Glazenwassen Powered by Unger kans op het beste glazenwassersmateriaal van dit moment, beschikbaar gesteld door Unger. Daarnaast stellen ook Go Cleaning en i-team Global prijzen beschikbaar voor het NK Snel Glazenwassen waarmee het werk efficiënter en fysiek minder belastend wordt uitgevoerd.

Mis niks van de apotheose van dé glazenwasserscompetitie van Nederland. Wij kijken uit naar uw komst op 10 november 2021.

//Einde bericht

Bron: Schoonmaakvakdagen

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: