RELEVATION 2021: Snelgroeiende PropTech-markt lonkt naar nieuwe investeerders op groots fondsenwervingsevenement

Foto:

Brussel, 19 Mei 2021 /EZPress/ - RELEVATION, een van de belangrijkste evenementen voor PropTech start-ups en investeerders, vindt plaats op 23 en 24 juni 2021. Het evenement is een uitstekende gelegenheid voor spelers in een snelgroeiend, jong marktsegment om elkaar te ontmoeten. De sector kreeg een extra impuls in de huidige pandemie. De markt van de PropTech biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor investeerders. In deze context bereidt REVELATION de weg voor de toekomst van de bouw- en vastgoedsector, van bouw tot stedenbouw.

● "PropTech” (Property en Technology) is de verzamelnaam voor innoverende startups die aan de basis liggen van de digitale transformatie in de bouw- en vastgoedsector.
● Unieke digitale conferentie dat investeerders en PropTech start-ups samenbrengt zet de toon voor de toekomst van de vastgoedsector.
● Evenement met focus op transacties: oprichters ontmoeten durfkapitalisten en durfkapitalisten komen in contact met investeringsfondsen (Limited Partners).
● Rekruteringsevenement voor 100 geselecteerde studenten van 10 wereldvermaarde universiteiten en business schools.

Mogelijkheden voor toekomstgerichte investeringen
REVELATION is een digitaal netwerkevenement voor fondsenwerving met het oog op het afsluiten van concrete transacties. Het doel is om investeringen in de PropTech-sector te vergemakkelijken en om entrepreneurs samen te brengen met durfkapitalisten en investeerders (LP) met durfkapitaal. Organisator PropTech Lab, het netwerk van innovators in de vastgoedsector, verwacht dat ongeveer 400 vastgoed start-ups en ongeveer 200 durfkapitalisten zullen deelnemen, zoals A/O PropTech, Round Hill Ventures en Camber Creek. Ongeveer 50 investeringsfondsen zullen aanwezig zijn, op zoek naar een PropTech-fonds om hun kapitaal in te investeren. REVELATION organiseert voor de deelnemende bedrijven ook een rekruteringsbeurs met meer dan 100 studenten van 10 wereldvermaarde universiteiten en business schools, zoals Oxford, Stanford of IESE Barcelona.

De grootste partner van het evenement is CREtech, wereldwijd een van de belangrijkste platformen voor PropTech. Deelnemers kunnen zo ook toegang krijgen tot de Amerikaanse markt.
De lat ligt hoog wat kwaliteit betreft: de start-ups worden zorgvuldig geselecteerd op basis van allerlei criteria om na te gaan of ze klaar zijn voor investeerders. “REVELATION is precies het juiste evenement op het juiste moment. De markt van de PropTech groeit enorm snel. Er staan veel innovatieve entrepreneurs popelend in de coulissen. Het is belangrijk om ze samen te brengen met investeerders en het momentum te benutten. Met REVELATION willen we nieuwe normen voor de industrie bepalen, bijvoorbeeld door de ideale partners gericht bij elkaar te brengen met behulp van IT. Maar ook door het opstellen van uitgebreide industrierapporten, zoals over de waarderingstrends, belangrijke deals en referenties voor overnameprijzen”, verduidelijkt Idriss Goossens, CEO van PropTech Lab en oprichter van RELEVATION.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
REGISTEREN VOOR REVELATION DOE JE HIER
PROPTECH LAB

Contactinformatie
Wim Lefebure
T: +32 (2) 7380637
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: