Programma O. 2021 bekend

Verkoop (dag)tickets gestart

Rotterdam, 12 Mei 2021 /EZPress/ - Van maandag 23 t/m zondag 29 augustus a.s. zijn tijdens O. meer dan 65 voorstellingen te zien op 25 locaties in Rotterdam. Het internationale festival voor opera, muziek en theater heeft dagelijks een programma van 11.00 tot 23.00 uur. Van unieke locatievoorstellingen tot spannende producties in de zalen van de stad en van works in progress tot wereldpremières, door jonge makers en meer bekende namen. Onverwachte muzikale combinaties, films, pop-ups en late night shows. Opera. Muziek. Theater. O. is zeven dagen lang all over Rotterdam.

Artistiek directeur Guy Coolen over O. 2021:
“We kijken er enorm naar uit om een feest te maken, met vele artiesten uit Rotterdam en erbuiten, én met ons publiek. We nodigen iedereen uit voor een ontdekkingsreis langs ontroerende en verrassende stemmen die overal in de stad opduiken. In de theaters, op straat of ongewone locaties, eindelijk weer ‘live’ en hopelijk met zoveel mogelijk mensen. Ik kan niet wachten!”

Bezoekers kunnen hun eigen O. beleving kiezen. Met een dagticket kunnen zij op één dag van vroeg tot laat festivallen in O. style. De échte O.(pera) fans kunnen gaan voor een passe-partout waarmee ze een week lang in de wondere wereld van O. duiken. Natuurlijk zijn er voor alle voorstellingen ook losse tickets te koop. De kaartverkoop is nu gestart. Het volledige programma is te vinden op www.o-festival.nl

O. 2021 is coronaproof opgezet binnen de 1,5 meter realiteit, met vooralsnog een beperkte capaciteit zonder testverplichting.

O. is de nieuwe naam voor Operadagen Rotterdam. O. is een festival voor nieuwsgierige bezoekers. O. staat voor opera en het openbreken van het genre. O. focust op avontuur, talentvolle makers en crosslinks met genres: van performance tot electropop en van smartlap tot streetculture. O. denkt niet in hokjes. O. is open minded. O. ontroert, vernieuwt en verbindt. O. is zo divers als Rotterdam.

---

Meer informatie
Matthijs van Burg / matthijs@o-festival.nl / 06-43078711
Beeldmateriaal en logo`s via online persmap


//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: