Techone kondigt overname 12Connect aan

Rotterdam, 18 Maart 2021 /EZPress/ - IT-specialist Techone maakt vandaag de overname bekend van 12Connect, de VoIP telecomprovider die diensten en producten levert op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. 12Connect is door Wim van Breugel en Momo Kanouni opgericht. Het bedrijf was bij de oprichting in 2005 een van de eerste Voice over Internet Protocol (VoIP) providers in Nederland.

Met de overname is 12Connect nu onderdeel van Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie. Techone investeert in Nederlandse ICT-bedrijven en wil de komende jaren uitgroeien tot een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren IT-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Onlangs heeft Techone ook onder andere de bedrijven ICT Insight en Hosted overgenomen.

Wim van Breugel, oprichter van 12Connect: “Ik ken Techone als een organisatie waar veel kennis aanwezig is en waar de mens centraal staat. De eisen van klanten op het gebied van ICT zullen in de komende jaren toenemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Techone de juiste partij is om hier invulling aan te geven. Met een goed gevoel draag ik het stokje aan 12Connect over.”

Coert Coomans, CEO van Techone, vult aan: “We zijn blij om de volgende stap te kunnen nemen in onze missie en heten onze nieuwe collega’s een warm welkom. 12Connect streeft naar een persoonlijke manier van werken en denken met de klant mee. We zien er naar uit om dit voort te zetten.”

//Einde bericht

Bron: Techone

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: