Aanbod Camping en Glamping voor aankomende zomer nu op platform beschikbaar

Boven-Leeuwen, 25 Februari 2021 /EZPress/ - Vandaag wordt het nieuwste platform op het gebied van camping en glamping gelanceerd. Op www.campingenglamping.nl vind je op een eenvoudige manier het beste aanbod voor je aankomende camping of glamping vakantie. Waar camping verblijf bij Nederlanders al erg bekend is, stormt de interesse in luxe kampeer accommodaties (glamping) met eigen faciliteiten omhoog. Een trend die door de specalisten van Groepen.nl is opgepakt.

"Tijdens de Corona crisis van afgelopen jaar kregen we steeds meer vraag van onze gasten die normaalgesproken naar een groepsaccommodatie van ons gaan of we ze ook konden adviseren in camping of meer luxere glamping accommodaties voor eigen familie gebruik". "Om onze gasten het beste aanbod te kunnen geven, hebben we besloten een website met het beste aanbod samen te stellen. Hier vindt iedereen zijn leukste en beste accommodatie voor de aankomende vakanties". Aldus Sifra Mooren initiatiefnemer van www.campingenglamping.nl

Bij Camping&Glamping boek je direct bij de aanbieder of eigenaar zodat je nooit teveel betaalt. De aanbieders zijn door de specialisten van Groepen.nl gecontroleerd en samengebracht op deze compacte website waar je snel en gemakkelijk een groot aanbod voor alle soorten vakanties in Nederland, maar ook verder in Europa kunt vinden.

//Einde bericht

Bron: Camping & Glamping / CVG

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: