Pressroom Van Bruggen Koffie & Thee

High Tea per post

Theehuis Bij van Bruggen komt met een ludiek idee: High tea per post

Deventer, 26 November 2020 /EZPress/ - Geen gezellige high tea samen buiten de deur op dit moment. Dus brengen we de high tea onze dierbaren toe. Verras iemand met een high tea per post. Voor een vriend, vriendin, collega, buurvrouw, een dierbare of iemand anders die het verdient. Dat is de gedachte achter de ‘high tea per post’ van Paula van Bruggen van Theehuis Bij van Bruggen in Diepenveen.

Paula van Bruggen: “Dit high tea pakket is heel leuk om iemand te verrassen tijdens de feestdagen. Bij elkaar op bezoek is vanwege corona lastig, des te mooier om wel te laten blijken dat je aan de ander denkt. Wat dit brievenbuscadeau extra leuk maakt, is dat je het helemaal naar je eigen smaak kunt vormgeven.”

Nieuw: High tea per post. Laat weten dat je aan iemand denkt! "


Wat is de Van Bruggen high tea per post?
De high tea per post is een pakket met een high tea etagère die je zelf in elkaar zet (zonder schroefjes, dus heel eenvoudig!). Leuk aan deze etagère is dat je het helemaal naar je zin creatief kunt opmaken. Met stickers, kleurstiften, verf en plakplaatjes, heel leuk om samen met kinderen te doen! Er kunnen lichtjes bij besteld worden en bij de wit kartonnen uitvoering zitten ook nog kerstballetjes. Zo maak je je eigen high tea etagère.

Met feestelijke lekkernijen
Bij een high tea etagère horen natuurlijk allerlei lekkernijen. Hiervoor heeft Theehuis Bij van Bruggen twee speciale feestpakketjes samengesteld: Heerlijk avondje en Merry X-mas. Beide bevatten twee zakjes met heerlijke chocolade.

Met en zonder thee
Om de high tea helemaal compleet te maken, is het ook leverbaar met vier soorten Sinterklaas, Kerst of winterthee. Dit geleverd in vier theeblikjes met ieder 20 gram.

Persoonlijk kaartje
Om de high tea extra persoonlijk te maken, kan er een kaart bij met je persoonlijke boodschap, welke er opgeschreven word.

Online bestellen
Het high tea pakket is al te bestellen vanaf 11.95 euro. Bestellen kan eenvoudig online via www.vanbruggenthee.nl.

Over Theehuis Bij van Bruggen
Aan de Wechelerweg in Diepenveen ligt theehuis Bij van Bruggen. Een mooi gelegen locatie in het Weteringenpark voor een heerlijke kop thee, koffie met wat lekkers, een high tea, lunch en pop-up diner. Het theehuis biedt ook alle ruimte voor vergaderingen, feesten, recepties en workshops. In de bijbehorende winkel wordt thee, koffie, servies en aanverwante artikelen en lekkernijen als chocolade verkocht.

//Einde bericht

Bron: Van Bruggen Koffie & Thee

Dit is een origineel persbericht EZPress News Dsitribution www.ezpress.eu

Links:
Bestel de High Tea per post

Contactinformatie
Bij van Bruggen
T: 0626683577
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: