Curvature wordt officiële Intel-partner

Amsterdam, 06 Augustus 2020 /EZPress/ - Curvature, de grootste aanbieder van third-party maintenance (TPM) en multi-vendor network- en data center IT lifecycle-services, is geselecteerd als een wereldwijde Intel ® premier support partner met betrekking tot onsite break fix-support , hardware levering en de reparatie van Intel-serverproducten.

"Om deze samenwerking met Intel Corporation tot stand te brengen, heeft Curvature keer op keer zijn expertise op het gebied van onderhoud van Intel-serverproducten laten zien, waarbij de hoogste serviceniveaus werden bereikt gedurende een eerste contract van 12 maanden in heel Australië," aldus Christo Conidaris, VP Sales EMEA, Curvature. "Na voltooiing van de pilot kregen we Intel`s steun voor het leveren van wereldwijd serveronderhoud - deels door gebruik te maken van onze eigen research & developments labs, en deels door het integreren van de vaardigheden en processen van Intel`s eigen supportteam. Hierdoor kunnen we een robuust, volledig en geïntegreerd supportmodel bieden voor Intel-servers."

Curvaturebehoort nu tot een select gezelschap van leveranciers die zich een Intel® Data Centre Solutions Premier Support Partner mag noemen. Dit betekent dat Curvature nu direct wereldwijd support kan bieden vanuit meer dan 100 eigen servicecentra met behulp van getrainde (en door Intel geaccrediteerde) Curvature-engineers.

Curvarure biedt op dit moment Intel® server-ondersteuning voor de Intel® Xeon® Scalable Processor inclusief de S2600BP, S2600WF, S2600ST productfamilies, de 2e generatie Intel® Xeon® Scalable Processor inclusief S2600BPR, S2600WFR, S2600STR productfamilies en de Intel® Server System S9200WK productfamilie. Met de volledige support-oplossingen van Curvature kunnen klanten de levensduur van hun IT infrastructuur verlengen, investeringen uitstellen en de kosten significant verlagen.

//Einde bericht

Bron: Curvature

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: