Pressroom PersbureauOnderhoudsmarkt

Erm keurmerk historisch schilderwerk Wolters verlengd!

Foto:
Kiwa certificaat

Deventer, 17 Juli 2020 /EZPress/ - Certificeringsinstantie Kiwa heeft ons ERM keurmerk Historisch schilderwerk tijdens de her-certificering wederom verlengd. Deze kwaliteitsverklaring voor procescertificatie is op basis van BRL ERM 4000 “Onderhoud en restauratie monumenten” en de URL 4009 “Historisch schilderwerk”

Disciplines
Wolters Vastgoed onderhoud is specialist op het gebied van monumentaal onderhoud. Het bedrijfsonderdeel Wolters & Ovink is een van de toon aangevende in Nederland op het gebied van ambachtelijke schildertechnieken en is tijdens de audit positief beoordeeld op de volgende disciplines:

Houtimitatie
Marmerimitatie
Sjabloneren
Letterzetten en bieswerk
Patineren
Ornamenten en heraldische motieven
Polychrome decoraties
Aanbrengen van bladmetalen: Acrylmixtion, Polimentvergulden

Tijdens de audit is onder andere het project Aartsbisschoppelijk Paleis te Utrecht bezocht waar een team van jonge en ervaren vaklieden vol passie dit topmonument aan het restaureren is.

Trots
Bijzonder trots zijn wij op de woorden van de auditor, restauratiedeskundige Gerard Scholten:

“Ik ben onder de indruk van de kwaliteit die Wolters & Ovink levert. Dit is van een zeer hoog niveau en daarnaast vind ik het bijzonder fijn dat jonge restauratieschilders dit kunnen verwezenlijken. Als oud vakdocent en de liefde tot historisch erfgoed doet mij dat ontzettend veel en het geeft mij veel vertrouwen naar de toekomst dat ons cultureel erfgoed in goede handen is. Succes de komende drie jaren met de her-certificering en feliciteer de mensen om je heen met het bereikte resultaat. Houd mij op de hoogte”

//Einde bericht


Bron: Persbureau Onderhoudswerk


Links:
ambachtelijke schildertechniekenDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: