Duizenden gratis lenzen voor mensen met cruciaal beroep

Vision Direct geeft 4000 doosjes daglenzen aan artsen, verpleegkundigen, politieagenten, brandweerlieden en leraren.

Amsterdam, 20 Mei 2020 /EZPress/ - Vision Direct, de grootste online specialist in contactlenzen, geeft aan duizenden mensen met een cruciaal beroep gratis contactlenzen weg. Dit om het dragen van een mondkapje en plastic veiligheidsbril makkelijker en comfortabeler te maken.

Vision Direct geeft 4000 doosjes daglenzen aan artsen, verpleegkundigen, politieagenten, brandweerlieden en leraren.

Contactlenzen zijn de makkelijkste manier om het zicht te corrigeren voor mensen die tijdens hun werk bijvoorbeeld een mondkapje en een veiligheidsbril moeten dragen. In tegenstelling tot een bril hoeven lenzen tijdens het dragen niet te worden aangeraakt of schoongemaakt te worden.

Brillenglazen beslaan tijdens het dragen van een mondkapje, waardoor het zicht wordt belemmerd. Het dragen van contactlenzen geeft meer comfort, meer helderheid en een naadloos perifeer zicht, iets wat belangrijk is voor iedereen met een cruciaal beroep.

Marketing manager van Vision Direct Ashley Mealor zegt: “Alle mensen die nu keihard werken aan de frontlinie tijdens deze uitbraak van het coronavirus zijn onze helden. We zijn heel dankbaar voor hun inzet in deze onzekere tijden. Als teken van dank geven we daarom 4000 gratis doosjes met contactlenzen weg. Een pakket bevat een maandvoorraad zachte daglenzen voor beide ogen.”

Om deze gratis lenzen te ontvangen hoeven aanvragers alleen maar een foto van zichzelf te sturen waarop ze hun werkpas/werk-identiteitsbewijs laten zien. Vision Direct stuurt vervolgens een unieke code waarmee ze gratis een maandvoorraad everclear ADM contactlenzen kunnen ontvangen.

Meer informatie over dit exclusieve aanbod is te vinden op de website van Vision Direct: https://www.visiondirect.nl/gratis-contactlenzen-voor-mensen-met-een-cruciaal-beroep

Lucas Fernández is verpleegkundige in het University College Hospital in Londen. Hij vertelt: “Het dragen van een bril onder een veiligheidsbril is onhandig. De beschermende kleding die we dragen is niet gemaakt van ademend materiaal. Mijn bril beslaat hierdoor en ik merkte dat ik m’n bril steeds omhoog moest duwen. Dit is heel onpraktisch, want we moeten elke keer onze handen en bril desinfecteren als we ons gezicht hebben aangeraakt, ook al dragen we handschoenen. Maar als ik contactlenzen draag hoef ik me hier geen zorgen meer over te maken.”

//Einde Bericht

Bron: Vision Direct

Links:
Gratis lenzen voor cruciaal beroep

Contactinformatie
Vision Direct
T: 0645354533
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: