Festivalbandjes 39e editie Oerol nu te koop

Terschelling-Midsland, 07 November 2019 /EZPress/ - Festivalbandjes voor Oerol 2020 zijn vanaf nu te koop. Het Terschellinger festival is van 12 t/m 21 juni. Een festivalbandje geeft 10 dagen lang toegang tot onder andere de festivalterreinen van Oerol. Bezoekers vinden daar live-muziek, DJ’s, Colleges en Talks. Maar ook Pop-up Performances over het gehele eiland en Expedities - het kunst & wetenschapsprogramma over de veranderlijke verhouding tussen mens en natuur - zijn toegankelijk met het festivalbandje.

Dit jaar wordt bij de verkoop van de festivalbandjes meer differentiatie in de prijzen toegepast. Jongeren tot 30 jaar met een CJP-pas krijgen een flinke korting. Bezoekers die maar enkele dagen naar Oerol gaan, kunnen een dagbandje aanschaffen. Dit bandje geeft in 2020 niet alleen toegang tot de festivalterreinen maar ook tot alle Expedities.

Oerol is genoodzaakt de prijzen voor de festivalbandjes te verhogen vanwege toenemende kosten. Ondanks de prijsverhoging is het festivalbandje van Oerol goedkoper dan veel andere meerdaagse (cultuur-)festivals. Ook vind je nergens zo`n uitgebreide en unieke programmering. Oerol staat bekend om de vele premières van werken die na het festival vaak landelijk of zelfs internationaal op tournee gaan.

Het loont om het festivalbandje aan te schaffen voordat het festival begint. In de voorverkoop zijn deze vijf euro goedkoper dan bij aankoop op het eiland en tijdens het festival. Oerol festivalbandjes zijn te koop via de website van Oerol: www.oerol.nl.

//Einde bericht

Bron: Oerol

Dit is een origineel persbericht. EZPress¬ģ News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: