Zomercarnaval Rotterdam gered: loods gevonden en hoofdsponsor rijker

Rotterdam, 04 Juli 2019 /EZPress/ - Na tijden van spanning regent het nu goed nieuws voor het Rotterdamse Zomercarnaval. Op het allerlaatste moment is door de kracht van (social) media een loods gevonden in het Botlekgebied, en daarnaast is het evenement een hoofdsponsor rijker. Western Union Money Transfer en Zomercarnaval Rotterdam slaan de handen ineen voor de komende editie op 26 en 27 juli 2019.

Loods voor Zomercarnaval Rotterdam
De moed begon de organisatie van het Zomercarnaval langzaam maar zeker in de schoenen te zakken, na stad en land afgezocht te hebben naar een loods. Tot de redder in nood, Johan Booij van S.T.R. Logistics, festivaldirecteur Guus Dutrieux benaderde. "Johan Booij heeft onze noodkreet opgepikt in de media, en benaderde mij via LinkedIn. Deze held heeft Zomercarnaval gered!", aldus Guus Dutrieux.

De loods op het Distripark Botlek is vijfduizend vierkante meter groot. Daarvan wordt nu duizend vierkante meter (vrijwel kosteloos) ter beschikking gesteld voor de praalwagens en sponsorwagens van het Zomercarnaval.

Western Union hoofdsponsor van Zomercarnaval Rotterdam
Western Union Money Transfer en Zomercarnaval Rotterdam slaan de handen ineen. De toonaangevende Amerikaanse financiële dienstverlener is de komende editie hoofdsponsor van het Rotterdamse Zomercarnaval op 26 en 27 juli 2019.

Voor het Rotterdamse Zomercarnaval is deze samenwerking een uitstekende match, zo meldt Guus Dutrieux, directeur van Rotterdam Unlimited, waarvan Zomercarnaval een onderdeel is. “Beide partners richten zich op het bij elkaar brengen van mensen en het overbruggen van afstanden, zowel cultureel als geografisch”.

Meer informatie: www.rotterdamunlimited.com

//Einde bericht

Bron: Rotterdam Festivals

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: