Tolhoek, Bouwman en Kuss langer bij Team Jumbo-Visma

Amsterdam, 22 Mei 2019 /EZPress/ - Team Jumbo-Visma heeft de contracten verlengd met drie renners die momenteel actief zijn in de Giro d’Italia. Antwan Tolhoek (25), Koen Bouwman (25) en Sepp Kuss (24) blijven alle drie tot en met 2021 bij de ploeg van manager Richard Plugge. In Italië rijdt het trio in dienst van kopman Primoz Roglic, die momenteel tweede staat in het algemeen klassement.

“Ik voel me thuis bij dit team”, verklaart Bouwman zijn contractverlenging. “Vanaf de eerste wedstrijd die ik reed als prof, zit ik bij dit team.” Net als Bouwman heeft Kuss geen moment overwogen andere oorden op te zoeken. “We krijgen hier het vertrouwen om ons verder te ontwikkelen”, aldus de Amerikaan. “Als we vooruitgaan, is het logisch om te blijven.”

Tolhoek valt zijn ploegmaats bij. “Iedereen zit hier al een langere tijd. Dat is niet voor niets. Het team is echt bezig iedereen beter te maken. Ik denk dat we daarom allemaal graag willen blijven. Af en toe kunnen we onze neus ook aan het venster drukken. Dat hopen we in de toekomst vaker te doen”, zegt de Zeeuw, die eerder ook al de Vuelta en de Tour reed.

Plugge prijst zich gelukkig met het langere verblijf van zijn pupillen. “Ze zijn hier ontwikkeld en laten geweldige dingen zien. Ze zijn doorgegroeid naar luitenants van een van de grootste kanshebbers in de Giro. Ik vind het heel gaaf dat dat bij ons in de organisatie zo is gegroeid.”

//Einde bericht

Bron: Team Jumbo-Visma

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: