Hattrick voor Groenewegen in Vierdaagse van Duinkerke

Amsterdam, 17 Mei 2019 /EZPress/ - Dylan Groenewegen heeft zijn derde ritzege beet in de Vierdaagse van Duinkerke. De Amsterdammer rondde in Compiègne een uitstekende leadout soeverein af. Door zijn hattrick vergrootte Groenewegen zijn voorsprong in het klassement. Het is voor hem zijn achtste zege van het seizoen. Voor Team Jumbo-Visma de zeventiende.

De etappe werd vrij eenvoudig gecontroleerd door Team Jumbo-Visma. Tot tweemaal toe werd er een kopgroep van vier tot de orde geroepen, waarna Tony Martin, Amund Jansen en Mike Teunissen hun sprinter perfect in stelling brachten.

“Vandaag ging de leadout perfect. De ploeg heeft goed werk geleverd en hield de hele dag de controle”, reageerde Groenewegen. “Amund en Mike trokken de sprint perfect aan, waarna ik hem doortrok. Het was een lange leadout, maar ik ben blij dat ik het werk van de ploeg heb kunnen afronden. Het was een mooie sprint. Ik voelde dat het goed zat. Het is een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn richting de Tour.”

//Einde bericht

Bron: Team Jumbo-Visma

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: