Pressroom ICTroom Company

ICTroom versterkt management team

Organisatie wordt verder uitgebouwd voor internationale groei

Amsterdam, 16 April 2019 /EZPress/ - Om de ingezette koers van internationale groei te kunnen blijven garanderen heeft ICTroom zich in 2019 wederom versterkt met diverse nieuwe collega’s.

Met ingang van april 2019 versterkt Jeroen Bet de organisatie in de functie van COO.
Samen met Theo Knobbe (CFO) en Frank Brand (CEO) vormt hij het executive team van ICTroom en richt hij zich op de strategische ontwikkelingen binnen het bedrijfsonderdeel Operations. Jeroen Bet heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationale projecten en bekleedde verschillende leidinggevende functies in de IT-, telecom- en datacenterindustrie.

ICTroom: Wij zijn verheugd om deze professionals aan ons teams toe te voegen "


Dirk Peeters, met ruime internationale ervaring in projectmanagement en kwaliteitsbeheer bij onder andere hyperscale datacenters, werd eerder dit jaar al aangetrokken als Senior Project Manager. Eerder was hij werkzaam bij Global Switch en maakte hij onderdeel uit van het project directieteam van Fluor Corporation, onder andere betrokken bij de bouw van een hyperscale datacenter in de Eemshaven.

Daarnaast is het operationele team verder uitgebreid met Herman van den Dungen die de rol van Project Manager opneemt. Vanuit zijn uitgebreide ervaring in de datacenter en de IT-industrie zal zijn focus vooral liggen op het uitvoeren van Edge en IoT projecten. Voor dit snel groeiend marktsegment heeft ICTroom recent nieuwe specifieke standaard modulaire datacenter oplossingen aan het portfolio toegevoegd.

Frank Brand, Managing Director ICTroom: “Recente rapporten tonen aan dat een tekort aan talentvol personeel in de datacenter sector de groei in de digitale economie dreigt te frustreren. We zijn dan ook verheugd dat we er in geslaagd zijn om deze professionals aan onze teams toe te voegen. Met de uitbreiding van deze specialisten, zijn we in staat om de verdere internationale groei van ICTroom ook in 2019 voort te zetten. ICTroom heeft overigens altijd plaats voor gedreven specialisten die met ons het verschil willen maken in onze explosief groeiende industrie. Ik raad dan ook iedereen aan regelmatig de vacature pagina op onze website te bezoeken”.

Over ICTroom
ICTroom gelooft in het uitdagen van de status-quo, de traditionele en ouderwetse manier waarop technische gebouwen worden ontwikkeld en gebouwd. ICTroom ontwerpt slimmer en bouwt sneller en realiseert geweldige datacenters! Opgericht in 2001, met het hoofdkantoor in Nederland en met kantoren in België, Frankrijk en Duitsland, heeft ICTroom inmiddels meer dan 250 datacenters en computerruimtes in heel Europa gerealiseerd. Klanten zijn nationale en internationale ondernemingen, cloudproviders, overheden en IT-servicebedrijven. ICTroom levert een totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure, gebouwd op 3 pijlers in het portfolio:
- Datacenter Buildings
- Datacenter Installation Services
- Datacenter Service Management

//einde bericht

Bron: ICTroom Company

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
website ICTroom

Contactinformatie
ICTroom Marketing & Communicatie
T: +31 20 820 3000
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: