Zojuist gepubliceerd boek: Hekate

Foto:

Een bijzonder boek waarin mythes en realiteit samenvloeien met SF en historie.

Oud-Vossemeer, 12 Maart 2019 /EZPress/ - De antieke wereld staat mijlenver van de onze. Het boek Hekate brengt de lezer zó dicht bij deze wereld, dat het invoelbaar wordt, hoe deze mensen geleefd moeten hebben en wat ze dreef.

De toekomst was toen. Hekate is het beklemmende verhaal van een groep tijdreizigers, die probeert het verleden zodanig te veranderen, dat de mensheid in de toekomst kan overleven.
Morgans groep krijgt als opdracht mee, een einde te maken aan de gewelddadige en militaristische ontwikkeling van het oude Rome.
Vanuit hun kreupele tijdschip annex duikboot, de Hekate, infiltreren zij zowel in Rome als in Rome’s aartsvijand Carthago. Leden van de groep nemen deel aan beide zijden van de oorlog. Zo rijdt de krijgshaftige Leni aan de zijde van Hannibal en dient de zachtmoedige Cilla onvrijwillig als slavin in de huishouding van Hannibals grootste tegenstander Fabius Maximus. Intussen probeert Morgan het overzicht te behouden en de oorlog te sturen in een richting die de opdrachtgevers tevreden zal stellen. De leden van de groep worden van zeer nabij geconfronteerd met de rauwe en vaak dodelijke werkelijkheid van het leven in die tijd. Een tijd waarin het verloop ervan kan worden bepaald door kippen die wel of niet willen vreten.

`Hekate` (286 pagina`s, ISBN: 9789402187946) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Prijs: €24,61
Het boek is te koop bij
https://www.bol.com/nl/b/brave-new-books/8892641/
https://www.paagman.nl/product/70740508/hekate-door-vincent-van-bijnen

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Bron: Vincent van Bijnen

Links:
Bezoek de website van Vincent van Bijnen

Contactinformatie
Vincent Van Bijnen
T: 0166677626 / 06 22788680
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: