Gedeputeerde Jan Nico Appelman bezoekt bedrijven op Trekkersveld Zeewolde

Foto:
Foto: Gemeente Zeewolde

Zeewolde, 06 Maart 2019 /EZPress/ - Op dinsdag 5 maart bracht Jan Nico Appelman, gedeputeerde Economische zaken van de provincie Flevoland, een bezoek aan Royal A-ware en Bakker Logistiek. In gezelschap van wethouder Egge-Jan de Jonge en vestigingsadviseur Hans Polet liet hij zich informeren over de actuele ontwikkelingen op de bedrijventerreinen in Zeewolde.

De panden van Bakker Logistiek, waar ook Royal A-ware in gevestigd is, waren één van de eerste panden op het Trekkersveld. Inmiddels is het bedrijventerrein zo goed als gevuld. De gemeente Zeewolde is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke logistieke hotspot in midden Nederland. Wethouder Egge Jan de Jonge; “Steeds vaker weten ook bedrijven vanuit de regio bij uitbreidingsplannen de weg naar Zeewolde te vinden. De goede bereikbaarheid, een aantrekkelijk ondernemersklimaat en prettige vestigingsmogelijkheden zijn hierbij vaak doorslaggevend. Zo werd alleen al in 2018 ruim 13 ha aan bedrijfsgrond verkocht door de gemeente Zeewolde”.

Om deze positie verder te versterken en antwoord te geven op de vraag uit de markt wil de gemeente Zeewolde het aanwezige bedrijfsleven en nieuwe innovatieve bedrijven ruimte geven voor ontwikkeling in Zeewolde.

“Door het verder versterken van de samenwerking tussen gemeente, onderwijs en het bedrijfsleven en het stimuleren van innovatie en duurzame gebiedsontwikkeling, kunnen we met Zeewolde de volgende stap zetten om de logistieke cluster in de regio op een hoger level te trekken” aldus Jan-Nico Appelman. “Goed om te zien dat Bakker Logistiek en Royal A-ware intensief samenwerken op onderwerpen zoals innovatie en duurzaamheid”

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: