Ilse de Lange gaat de theaters in

Foto:

Amsterdam, 13 Februari 2019 /EZPress/ - Ilse DeLange gaat in oktober en november op tour langs de Nederlandse theaters met haar show New Amsterdam en sluit af in haar geboorteplaats Almelo! De zangeres doet samen met haar band 24 theaters aan en zal naast veel nieuwe muziek haar grote en bekende hits live ten gehore brengen. In de theaters zoekt de zangeres de intimiteit op. Kaarten voor deze theatertour zijn vanaf vrijdag 15 februari om 10.00 uur te koop bij de theaters en via IlseDeLange.com.

Met een kersverse Edison Oeuvreprijs op zak is Ilse DeLange het jaar goed begonnen. “Na een uitverkochte Ziggo Dome en festivals die we gaan spelen deze zomer, zoek ik dit najaar de intimiteit van het theater op! Het album wat ik heb gemaakt, geproduceerd door T Bone Burnett, sluit enorm bij die sfeer aan.“

Nieuw materiaal
Sinds het verschijnen van debuutalbum World Of Hurt in 1998 is Ilse DeLange één van de meest gerespecteerde en succesvolle vrouwelijke artiesten van Nederland. Haar singles I`m Not So Tough, Miracle, So Incredible, The Great Escape en Lay Your Weapons Down werden enorme hits en ook met haar albums won de zangeres al meerdere prestigieuze awards.

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na zes jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD! Het opvolgende soloalbum van de zangeres mogen we gelukkig sneller verwachten; als verrassing kondigde Ilse tijdens de uitreiking van de Edison Oeuvreprijs een nieuw te verwachten album aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville.

De kaartverkoop voor de theatertour start vrijdag 15 februari om 10.00 uur via de theaters en IlseDeLange.com.

//Einde bericht

Bron: Friendly Fire Theater

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: