Pressroom eLuscious

Familie Pos wijnen nog ongekend populair

Stephan en Ilona slaan weer toe

Santiago, Chili, 23 November 2018 /EZPress/ - SANTIAGO – Tot 1,5 jaar geleden kende nog niemand de Familie Pos maar in slechts 18 maanden wisten zij de totale wijnmarkt op haar grondvesten doen trillen. In een zeer korte periode wisten zij hun Chileense wijnimperium op te bouwen met maar liefst zeven wijnen en werden tientallen containers naar Nederland verscheept. Onder hun motto “wijn moet gewoon lekker zijn” wisten zij de harten van het Nederlandse publiek te veroveren.

Na een succesvolle lancering bij de online wijnwinkel Wijnvoordeel.nl volgden al snel een 100-tal supermarktondernemers die buiten hun formule-assortiment, mogelijkheden zagen voor deze wijn en zo werden hun wijnen ook al snel in het supermarktkanaal een succes. Dit succes proefde naar meer en in de afgelopen maanden werd in stilte onderhandeld met diverse ketens in Nederland.

Afgelopen week werd het contract getekend en dit weekend volgt de lancering van maar liefst drie wijnen bij Op=Op Voordeelshop in 150 winkels allemaal gesitueerd op een A-locatie.

“Online zijn we nog steeds zeer goed zichtbaar met Wijnvoordeel, maar we merkten dat nog niet iedereen online wijn wil kopen en daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikte winkelketen met landelijke dekking”, aldus een enthousiaste Ilona Pos. “Het gevoel was gelijk goed met Op=Op Voordeelshop en ik denk dat zij richting de feestdagen een waanzinnig mooie deal kunnen bieden”, voegt Stephan hier aan toe.

Ook directeur Vincent Alkema van Op=Op Voordeelshop is in zijn nopjes met de samenwerking: “Vorig jaar keken we met het gezin elke aflevering van Helemaal het Einde en hebben we hun stappen als ondernemer op de voet gevolgd. Dit maakt het extra leuk om hun wijnen toe te voegen aan ons grote portfolio van andere A-merken, zeker zo richting de feestdagen toe”.

De familie Pos vertrok eind 2016 naar Chili om hun droom en passie voor wijn in daden om te zetten. Na het opbouwen van hun wijnimperium in realityprogramma Helemaal het einde! is de familie Pos toe aan vakantie. Samen met hun twee kinderen Bjorn en Tygo gaan Ilona en Stephan op reis door Zuid-Amerika en lieten dit vastleggen in het programma Vamos met de familie Pos. De plannen voor een nieuw format in 2019 worden inmiddels ook steeds concreter. Wordt vervolgd.

Volg eLuscious

Contactinformatie
eLuscious
T: 0610275522
E: klik hierEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: