Ictivity lanceert online magazine ‘De digitale vooruitgang in 360 graden’

Foto:

Eindhoven, 15 Oktober 2018 /EZPress/ - Ictivity, IT-dienstverlener gespecialiseerd in managed services, IT-adoptie en online werkplekken heeft het online magazine ‘De Digitale Vooruitgang in 360°’ uitgebracht. In het magazine komen verhalen van experts uit verschillende branches en achtergronden rondom digitale transformatie samen. Door het delen van inzichten vanuit verschillende invalshoeken hoopt Ictivity organisaties digitaal vooruit te helpen.

Digitale transformatie brengt oneindige mogelijkheden met zich mee. Technologieën blijven constant in ontwikkeling en iedere organisatie gaat hier op zijn eigen manier mee om. Veel organisaties zitten dan ook met de vraag hoe andere organisaties hun digitale vooruitgang realiseren. In het magazine komen daarom experts van uiteenlopende organisaties aan het woord – van gemeenten tot zorginstellingen tot organisaties uit de hospitality sector. Samen geven zij een 360°-visie die inspireert om digitaal stappen te zetten.

Wilbert van Beek, Commercieel Directeur bij Ictivity: “Het overkoepelende element binnen de digitale vooruitgang is samenwerking. Samenwerking tussen organisaties, medewerkers, klanten, burgers, cliënten en patiënten die de digitale vooruitgang een boost geven. Het slim toepassen van ICT beperkt zich dan ook niet tot de organisatiemuren, maar vindt juist ook daarbuiten plaats. Daarom willen we met dit magazine organisaties, medewerkers en iedereen die zich aangesproken voelt graag inspireren met pakkende verhalen over de digitale vooruitgang. Samen komen we tenslotte verder.”

Het magazine kan gelezen worden via deze link: https://www.ictivity.nl/digitale-vooruitgang/

//Einde bericht

Bron: Ictivity


Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: