Nederlandse kunstenaar in beeld bij de Kardashians

Foto:
Bram Reijnders. Eigen foto.

Santa Monica, 20 Augustus 2018 /EZPress/ - In de laatste aflevering van “Keeping up with the Karadashians”, de real-life soap van Kim Kardashian en haar inmiddels wereldberoemde familie (samen goed voor 500 miljoen instagram volgers), was de kunst te zien van de Nederlandse kunstenaar Bram Reijnders.

De aflevering genaamd “The Art of the Prank” speelt zich grotendeels af bij Axiom Contemporary een hedendaagse kunstgalerie in Santa Monica die het werk van Reijnders aan de Amerikaanse West-Coast vertegenwoordigd.

Khloé Kardashian wil revanche nemen op haar moeder Kriss Jenner omdat ze weinig verstand heeft van kunst (wat volgens Kloé art-shaming heet). Dit omdat ze de wereldberoemde pop art kunstenaar Jeff Koons, van de Balloon Dog, niet kent. Daarop bedenken Kloé en haar schoonbroer Scott een “prank” waarin ze Kriss een lesje leren. Khloé maakt zelf een aantal schilderijen die vervolgens worden gepresenteerd als kunst van de “hot-artist” Art Vanderley die Kriss persoonlijk ontmoet bij Axiom Contemporary. Met een “I love them” en “He’s so talented” trapt Kriss met twee benen in de kunst-val die Kloé voor haar bedacht heeft.

Reijnders werd eerder benaderd door de advocaat van "Keeping up with the Kardashians" met de vraag of hij toestemming wilde verlenen voor het tonen van zijn werk in de serie. Hier had de Nederlandse Pop-Art kunstenaar geen problemen mee al is hij zelf geen fervent kijker van het programma.

Reijnders’ werk gaat over het mixen van culturen en wordt gekenmerkt door de opvallende vormen die hij van aanplakbiljetten maakt. Reijnders timmert stevig aan de weg in de Verenigde staten. Eerder werd zijn werk op CBS news getoond en eind vorig jaar werd zijn werk verkocht op een kunstbeurs in Miami aan een andere reality show bekendheid de rapper en Grammy Winnaar 2 Chainz die met zijn hilarische programma MOST EXPENSIVEST die in Nederland te zien is op het tv kanaal Vice.

//Einde bericht

Bron: Abrahamart.com

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: