Creëer je eigen badkamer met een wandvullende droomfoto

Foto:
Eigen foto

Blije (FR), 31 Mei 2018 /EZPress/ - Wat is er leuker dan je eigen favoriete afbeelding op de muur van je badkamer? Het bedrijf Bathroom Dream Wall biedt elke particulier de mogelijkheid een echte eyecatcher op zijn/haar badkamerwand te plaatsen. Dit was tot nu toe bijna niet mogelijk. Daar waar vroeger hardnekkige vochtproblemen altijd weer de kop opstaken, zijn deze problemen met de door Bathroom Dream Wall gebruikte materialen definitief verleden tijd. Kijk voor meer informatie en afbeeldingen op http://bathroomdreamwall.com/.

Het bedrijf Bathroom Dream Wall biedt elke particulier de mogelijkheid een echte eyecatcher op zijn/haar badkamerwand te plaatsen. "


Voordelen van de Bathroom Dream Wall
Bathroom Dream Wall gebruikt een speciaal soort dubbelzijdig aluminium dat vochtbestendig is. Andere oplossingen zoals stickers en het gebruik van kunststof zijn niet aan te raden voor het behalen van een mooi en duurzaam resultaat. Een ander voordeel van het desbetreffende materiaal is het temperatuurbestendig karakter. Vanwege de warmte die nogal eens aanwezig is in de badkamer, bestaat het risico dat het materiaal gaat ‘werken’ en er minder fraai gaat uitzien. Bij het materiaal dat Bathroom Dream Wall gebruikt bij het vervaardigen van een droomafbeelding is dit risico weggenomen. Daarbij is het materiaal zeer eenvoudig te reinigen.

Eigenaar Nazma Bierma van Bathroom Dream Wall vult aan: “De mogelijkheid je eigen favoriete afbeelding te kiezen is al hartstikke leuk, maar mocht je niet beschikken over een eigen afbeelding, dan helpen we je hierbij middels een uitgebreide database met aansprekende foto’s in een zeer hoge resolutie. Zie bijvoorbeeld de meegestuurde afbeelding. Vooral het creëren van een buiteneffect is bij veel klanten zeer populair.”

Altijd maatwerk
Het vervaardigen en plaatsen van een wandvullende foto is maatwerk. Daarom is Bathroom Dream Wall altijd bereid de klant te voorzien van de nodige adviezen. De klant wordt begeleid als het gaat om de keuze van de afbeelding en bijvoorbeeld de afdrukvarianten mat of glans. Tevens krijgt men een vrijblijvend stijladvies als de afbeelding een wezenlijk onderdeel vormt van de gehele badkamer. Dit is noodzakelijk omdat niet iedere afbeelding geschikt is. De meest minimale aspecten worden met de klant doorgenomen om uiteindelijk de gewenste Bathroom Dream Wall te realiseren.

//Einde bericht


Bron: De Schrijfdokter

Dit is een origineel persbersicht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Je eigen droombadkamer

Contactinformatie
Bathroom Dream Wall
T: 06 – 43 87 37 89
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: