Golfen voor het goede doel: de Tim Foundation

Foto:
Golfen voor Tim met de deelnemers van 2017

Golfen voor Tim op het Rijk van Nunspeet - 14 mei 2018

Zeewolde/Nunspeet, 24 April 2018 /EZPress/ - Een balletje slaan voor het goede doel op het Rijk van Nunspeet? Dan kan weer tijdens het jaarlijkse event ‘Golfen voor Tim’ op maandag 14 mei. Borrelen onder het genot van gezellige muziek en aan het eind van de dag naar huis met een gewild veilingitem.

Tijdens het ‘Golfen voor Tim’ event wordt geld ingezameld voor de Tim Foundation. Naamgever Tim Polderman (16 jaar oud) uit Zeewolde lijdt aan een energie(stofwisselings)ziekte waardoor hij steeds minder kan en afhankelijk is van zijn rolstoel en beademing. Mentaal is hij helemaal in orde, maar zijn lichaam takelt af. De helft van de kinderen met deze progressieve ziekte wordt niet ouder dan 10 jaar, maar liefst 70% overlijdt voor zijn 18e verjaardag. Een medicijn lijkt dichtbij, maar er is veel geld nodig om clinical trials op te zetten. Geld dat er nu niet is en bijeengebracht moet worden met events zoals het ‘Golfen voor Tim’ event op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet op maandag 14 mei. Golfen voor Tim In 2016 is voor het eerst een ‘Golfen voor Tim’ event opgezet. Dit bleek niet alleen een goede manier om geld in te zamelen, maar ook om te netwerken en aandacht te vragen voor de ziekte van Tim en zijn lotgenootjes. Het is vooral een leuke dag waar mensen een balletje kunnen slaan of mountainbiken, na deze activiteiten is er ruimte voor een hapje en een drankje. De dag wordt afgesloten met een veiling waar mooie prijzen worden geveild. Genoeg redenen om een 3e maandag 14 mei 2018 te organiseren.

Golfen voor beginners Voor de beginnende golfer of mensen die graag willen leren golfen, is er een Golf Clinic en wordt er daarna een aantal holes gelopen om het geleerde in de praktijk te brengen. Deze Golf Clinic wordt gegeven door verschillende golf pro’s zoals Joost Hage. Het is een mooie en laagdrempelige manier om de sport te leren kennen.

Geen Golfer? Ook voor mensen die niet van golfen houden, maar de Tim Foundation wel graag willen steunen, zijn er volop activiteiten. Zo is er een GPS mountainbike parcours door de bossen van Nunspeet waarbij de deelnemers worden begeleid door Jochem Uytdehaage. Daarnaast zijn er ‘fun riders’ zoals de Segway, Trikke en elektrische Kickbike Fat Max.

Meer informatie, aanmelden en donaties Alle kleine beetjes helpen… Kunt u helaas 14 mei niet aanwezig zijn, maar wilt u wel een bedrag beschikbaar stellen voor dit goede doel? Dat kan! Het is mogelijk om een donatie aan de Tim Foundation te doen via NL65INGB0676200303 t.n.v. Stichting Tim Polderman Foundation te Zeewolde.
Aanmelden voor deze mooie dag en meer informatie, kan via onze website www.golfenvoortim.nl Voor bedrijven zijn er sponsorpakketten beschikbaar.

//Einde bericht

Bron: Tim Foundation

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: