Europese prijs voor innovaties in het MKB

Foto:

Den Haag, 18 Oktober 2017 /EZPress/ - De Europese Commissie heeft Bio Base North West Europe (NWE) uitgeroepen tot winnaar van de RegioStars Award 2017 in de categorie ‘Slimme specialisaties voor innovatie in het MKB’. REWIN en Bio Base Europe Training Center zijn de Nederlandse projectpartners in Bio Base NWE.

Het Bio Base NWE partnerschap van experts in de biogebaseerde economie bestaat uit acht organisaties uit vijf landen: Nederland, België, Duitsland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Bio Base NWE
Het project valt onder het EU-programma Interreg Noordwest-Europa. Bio Base NWE adviseerde en faciliteerde meer dan 755 midden- en kleinbedrijven op het gebied van innovatie, netwerkmogelijkheden en oplossingen in biogebaseerde technologieën. Het project heeft tot doel de groei van de biogebaseerde economie in Noordwest-Europa te stimuleren.

RegioStars Awards
De Awards zijn jaarlijkse prijzen voor goede praktijkvoorbeelden rond regionale ontwikkeling met nadruk op innovatieve projecten die inspirerend zijn voor andere regio’s. Het gaat om projecten die worden ondersteund met fondsen vanuit het EU-cohesiebeleid. De uitreiking van de RegioStars Awards vond plaats tijdens de Europese week voor Regio’s en Steden (EWRC). Een onafhankelijke jury, onder leiding van Europarlementariër Lambert van Nistelrooij, selecteerde de projecten in de vijf verschillende categorieën.

//Einde bericht

Bron: VNG

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: