Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

AutoSlaap Trein in 2008 ook naar Livorno, Italië

Optimale aansluiting met Corsica en Sicilië

Delft, 12 Februari 2008 /EZPress/ - De AutoSlaap Trein die vanaf 6 juni 2008 weer wekelijks naar Zuid-Europa rijdt, breidt gedurende het hoogseizoen van 2008 de dienstregeling uit met een extra bestemming: Livorno. Naast Avignon in Frankrijk en Bologna in Italië, wordt Livorno aan de Middellandse Zee de derde bestemming van de AutoSlaap Trein.

Naast Bologna wordt Livorno nieuwe reisbestemming "


'Wij zijn zeer verheugd met deze uitbreiding', zegt Ed Smit sales manager van Euro-Express Treincharter (EETC), de grootste particuliere internationale railvervoerder van Nederland, die naast de AutoSlaap Trein met De Ski-Trein, De Ski-Trein Disco en Alpen Expres charterverkeer per rail in heel Europa verzorgt. 'We moesten de afgelopen jaren voor onze bestemming Bologna in Italië reizigers al in een vroeg stadium teleurstellen. Met de toevoeging van Livorno aan ons reeds bestaande pakket voldoen we aan de groeiende vraag naar dit unieke product. Nu kunnen we meer aanvragen voor onze slaaptrein naar Italië honoreren', zegt Smit. De AutoSlaap Trein naar Livorno is vooral aantrekkelijk voor vakantiegangers die vanaf deze havenplaats de overtocht per veerboot naar Corsica of Sicilië willen maken. Deze bestemming zit in het programma van 4 juli tot 22 augustus.

EETC laat tevens weten dat de 2008 tarieven ten opzichten van vorig jaar vrijwel omgewijzigd blijven. Smit: 'Hoewel Livorno zo'n 120 kilometer verder ligt dan Bologna, hanteren we voor deze bestemming dezelfde tarieven om zodoende het reizen per trein nog aantrekkelijker te maken.'


Voor meer informatie: www.autoslaaptrein.nl

//einde bericht

Bron: Euro Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: