Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

AutoSlaap Trein vertrekt vanaf 8 juni weer naar Zuid-Europa

Foto:

Vrijdag 8 juni eerste vakantiegangers per autotrein naar Frankrijk en Italië

Delft, 15 Maart 2007 /EZPress/ - Ook dit jaar kunnen vakantiegangers die comfortabel en veilig naar hun vakantiebestemmingen in Zuid-Frankrijk en Italië met de AutoSlaap Trein reizen. Het komende zomerseizoen vertrekken de autoslaaptreinen van Euro-Express-Treicharter (EETC) vanaf 8 juni iedere vrijdagavond van 's Hertogenbosch rechtstreeks naar het zonnige zuiden. Zowel Avignon (Provence) als Bologna (Toscane) zijn weer in de dienstregeling opgenomen.

Geen stress, geen risico
Een autovakantie is verre van ideaal: De files rond de grote steden, de zomerse hitte tijdens de lange reisafstanden, overvolle tankstations kunnen flink roet in het vakantieplezier gooien. Als de auto op de AutoSlaap Trein wordt gezet, reis je comfortabel. Je vermijdt de files, geen stress en geen risico van ongelukken, geen benzinekosten en tol, geen hotelovernachting. Je reist in verloren tijd: je slaapt immers terwijl je reist.

Service
'We beschikken over de meest complete trein naar de zon', zegt Leo Weeber, directeur van Euro-Express. 'Ons serviceniveau is hoog. De vakantie begint immers al wanneer de reiziger de trein betreedt. Daarom hebben wij per rijtuig een host(ess), die de reizigers de hele reis begeleidt en in de watten legt. Ook kan er in de restauratiewagen of in het eigen slaaprijtuig voortreffelijk worden gedineerd. De prijzen van de 3-gangen diners in de restauratiewagen zijn verlaagd, maar zijn natuurlijk wel van dezelfde of betere kwaliteit als voorgaande jaren'.

1e klas
Aan boord zijn er verschillende soorten accommodaties. Het begint bij losse plaatsen in een modern 1e klas zespersoons of vierpersoons couchetterijtuig, meestal met klimaatbeheersing. Deze zijn ook als privé-compartiment beschikbaar. Wie helemaal comfortabel wil reizen en voor absolute luxe kiest neemt een slaaprijtuig. U beschikt dan over een eigen wastafel, klimaatbeheersing, bed met dekbed en een host(ess) die je diner verzorgt en je bed opmaakt.

Fietsers en wandelaars
Ook zonder auto of motor is de Autoslaap Trein aantrekkelijk. Voor velen begint de fietsvakantie in de Provence of Toscane in de Autoslaap Trein. De fiets wordt zorgvuldig vervoerd in een speciaal ontwikkeld fietsenrek. Voor wandelaars zijn er extra in- en uitstapmogelijkheden, de trein naar Frankrijk stopt voor hen in Maastricht. Wandelaars die naar Italië gaan, kunnen ook in Venlo opstappen.


Voor nadere informatie:
www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht





Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: