Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Wintertreinen nu al te boeken voor seizoen 2007/2008

Foto:

Alpen-Expres en Ski-Trein te reserveren voor prijzen van vorig seizoen

Delft, 05 April 2007 /EZPress/ - Het winterseizoen is nog maar net voorbij, maar het is nu al mogelijk om de wintertreinen van Euro-Express Treincharter (EETC) voor de wintersportvakantie in het komende winterseizoen te reserveren.

Dezelfde prijzen
'Dat zowel De Ski-Trein, De Ski-Trein Disco als de Alpen-Expres komend winterseizoen tegen dezelfde prijzen als het afgelopen seizoen kunnen rijden, heeft veel te maken met de voor ons succesvol verlopen winter', vertelt een tevreden Ed Smit, Sales & Marketing Manager van EETC. 'Door de grote belangstelling van wintersporters voor onze wintertreinen afgelopen seizoen zijn wij in staat om de prijzen voor de komende winter gelijk te houden'.

Milieu
EETC verwacht dat ook komend winterseizoen veel wintersporters weer zullen kiezen voor vervoer naar de sneeuw met de comfortabele Alpen-Expres of de eenvoudige, maar relaxte Ski-Trein en Ski-Trein Disco. Zij omzeilen daarmee niet alleen veel fileleed en autostress, maar werken ook actief mee aan een beter milieu.

De trein is immers veel minder belastend voor het milieu dan auto of vliegtuig. 'Dat zal voor veel mensen een rol spelen bij hun beslissing om voor de trein te kiezen', zegt Ed Smit. 'Maar ook de veelal lange files en onvoorspelbare weersomstandigheden vormen nog steeds een struikelblok voor veel wintersporters.' De reizen van EETC zijn te reserveren (voorboekingen) via de ANVR reisbureau's.

//einde bericht



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: