Pressroom Infinity College

Merel Moerkerken behaalt een buitengewone schoolprestatie

Foto:
Merel Moerkerken

Rotterdam, 05 Augustus 2019 /EZPress/ - Merel Moerkerken, uit Barendrecht en leerling van het Infinity College, heeft een zeldzame prestatie behaald. In één jaar tijds heeft zij het vierde, vijfde en zesde jaar van het vwo gevolgd en haar diploma behaald. Merel hangt de vlag met wimpel uit.

In één jaar tijds heeft Merel Moerkerken het vierde, vijfde en zesde jaar van het VWO gevolgd en haar diploma behaald.  "


Het komt bijna niet voor dat een leerling drie schooljaren vwo in één jaar volgt en het met succes afrondt. Toch is het Merel gelukt. En dan te bedenken dat de examens voor haar gevoel niet eens soepel verliepen. Tijdens het maken van het schriftelijke examen wiskunde kreeg ze een totale black out. Dat examen leek uit te lopen op een zware onvoldoende. Het was op een nippertje een vijf. Weliswaar op het nippertje, maar: geslaagd is geslaagd!

De 19-jarige Merel ziet zichzelf niet als een briljante leerling. Zij wil met name andere scholieren inspireren en aanmoedigen. De conclusie dat het haar allemaal maar komt aanwaaien, veegt Merel direct van tafel. “Dat lijkt misschien zo, maar ik heb er veel voor gedaan”, zegt zij. Merel heeft dit resultaat deels te danken aan het vernieuwende onderwijs dat het Infinity College biedt. Zij vindt leren leuk: “En de leraren hebben mij gestimuleerd om het beste uit mijzelf te halen”, zegt zij tevreden.

Na een welverdiende vakantie gaat Moerkerken komend jaar Science, Business en Innovation studeren aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Een unieke bachelor opleiding in Nederland en dat past wel bij Merel.

//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Infinity College biedt particulier voorgezet onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Volg Infinity College

Contactinformatie
Sjoerd Veltman
T: 0320 29 23 80
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: