Pressroom Belcentrale

Belcentrale wint rechtszaak tegen Dynamic Telecom

Foto:

Rotterdam, 18 September 2018 /EZPress/ - Dynamic Telecom vorderde schadevergoeding uit onrechtmatige daad omdat Belcentrale de portering van nummers zou hebben vertraagd. Dynamic Telecom wilde een nummer van een Belcentrale klant porteren terwijl de klant nog in contract was. Volgens de telecomregels is een provider niet gehouden mee te werken aan een portering als er tussen haar en de eindgebruiker nog een lopend contract is.

Saillant detail was dat niet de eindgebruiker een schadevergoeding eiste maar, de overnemende telecompartij. "


Saillant detail was dat niet de eindgebruiker een schadevergoeding eiste maar, de overnemende telecompartij. Dat was op zich een nieuwe wending in de soms scherpe verhoudingen in telecomland. De rechter kwam echter niet aan de beoordeling van dit aspect van de vordering van Dynamic Telecom toe, omdat de handelswijze van Belcentrale sowieso niet onrechtmatig was.

Belcentrale had de klant overigens uit coulance toch toegestaan haar nummer te porteren.

De rechter wees alle vorderingen van Dynamic Telecom af en veroordeelde haar in de kosten van het geding.

Belcentrale
Belcentrale levert IT & Communicatie diensten die ondernemers werk uit handen nemen en meer mogelijk maken. Dé vertrouwde MKB-leverancier waar alle niet-bedrijfsspecifieke telecom en IT diensten aan één vertrouwde partij uit handen gegeven worden. Belcentrale is een onafhankelijke telecomprovider met eigen infrastructuur en beheerst alle aspecten van haar diensten.
We onderscheiden ons van grote telecompartijen door een altijd persoonlijke benadering en betere on-site service. Loyaliteit belonen we met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware.

//Einde bericht

Bron: Belcentrale

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Belcentrale

Volg Belcentrale

Contactinformatie
Titia Olieman
T: 641407437
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: