Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Met de AutoSlaapTrein naar Slovenië, neem je auto gratis mee terug!

Delft, 07 Maart 2014 /EZPress/ - De Nederlandse AutoSlaap Trein die wekelijks vertrekt vanuit Den Bosch, rijdt deze zomer voor het tweede seizoen naar Koper in Slovenië. Om deze minder bekende bestemming te promoten lanceert de AutoSlaap Trein een unieke actie.
Iedere klant die een retour boekt naar Koper en terug, neemt zijn voertuig GRATIS mee naar huis.
Voor de terugreis betaal je dan alleen de prijs van een slaapcoupé en is het vervoer van de auto, motor of fiets geheel gratis.

De maaltijden aan boord zijn inbegrepen dus met deze actie reis je niet alleen comfortabel samen met je voertuig op de trein slapend naar de zon, maar ook nog eens extra voordelig.
Koper is uiterst gunstig gelegen voor vakantiegangers die door willen reizen naar Kroatië. De grens met het populaire Istrië ligt op slechts 75 kilometer.

De AutoSlaap Trein rijdt iedere vrijdagmiddag vanaf 27 Juni tot en met 30 Augustus naar Koper. De aankomst is op zaterdagochtend en de terugreis begint op zaterdag einde van de middag.

Andere bestemmingen van de Nederlandse AutoSlaap Trein zijn Alessandria in Noord-Italië en Livorno aan de kust van Toscane. Er wordt naar Italië gereden van 25 April tot en met 4 Oktober.

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: