Pressroom ICTroom Company

Frank Brand versterkt directie ICTroom

Datacenter specialist klaar voor verdere internationalisering

Amsterdam, 14 November 2013 /EZPress/ - Het Amsterdamse technologiebedrijf ICTroom heeft met de aanstelling van Frank Brand haar directieteam met ingang van 1 november uitgebreid. In zijn rol als Associate Director zal Frank zich vooral gaan toeleggen op de verdere internationalisering van het bedrijf en haar portfolio. Voor zijn aanstelling bij ICTroom was Frank Brand eerder werkzaam als Clusterdirecteur voor technisch dienstverleners Imtech en Strukton.

ICTroom is een sterk merk met een groot potentieel "


Founders van ICTroom: Honoré du Puy `we zijn bijzonder enthousiast dat we Frank in ons team hebben. Zijn internationale ervaring en expertise op het gebied van het implementeren van turn key datacenter projecten passen exact binnen onze ontwikkeling”. Sander Nieuwmeijer, “en in het bijzonder bij het organiseren van de groei die wij doormaken bij het uitrollen van ons nieuwe modulaire concept op de internationale markt”.

“ICTroom is een prachtig bedrijf en een sterk merk dat op de thuismarkt maar ook internationaal een groot potentieel heeft. De alsmaar veranderende en veeleisende datacenter industrie, de huidige economische ontwikkelingen en het ontstaan van nieuwe markten maken het een uitdaging om dat potentieel daadwerkelijk te realiseren. De rol die ik hierin voor het bedrijf ga vervullen past exact bij mijn drive en ambitie” aldus Frank Brand.

Over ICTroom
ICTroom ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert uiterst betrouwbare computerruimtes en datacenters. Wij creëren een omgeving en technische infrastructuur waarin IT hardware optimaal presteert.

ICTroom bedient een klantenkring van nationale en internationale ondernemingen, bedrijven en organisaties voor wie wij de IT performance borgen door een datacenter infrastructuur te creëren waarbinnen maximale beschikbaarheid en zekerheid is gegarandeerd. Maatschappelijke thema’s zoals sustainability maar ook business agility zijn daarbij vaste componenten in onze aanpak en ontwerpen.

De basis van ons succes wordt gevormd door het combineren van ons hoogwaardig kennisniveau met de allerbeste techniek. Met onze pragmatische aanpak en ons totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure projecten, bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten en diensten onderscheiden wij ons binnen de kritische datacenter sector.

ICTROOM | EMPOWERING DATACENTERS

Links:
Frank Brand versterkt directie ICTroom
ICTroom website




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: