Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Wintertreinen van Euro-Express Treincharter rijden dit seizoen twee weken langer

Met de Alpen Expres en De Ski-Trein van Kerst tot en met Pasen

Delft, 06 September 2007 /EZPress/ - Ook dit winterseizoen heeft Euro-Express Treincharter (EETC) uit Delft weer een aantal mooie aanbiedingen voor wintersporters. Zowel met de Alpen Expres als met De Ski-Trein kan men deze winter goedkoop naar de wintersport gebieden in de Alpen reizen.

Deze winter kan er al voor € 59 een retourticket voor een zitplaats in een zes persoons coupé gekocht worden voor De Ski-Trein. De prijs van een voordeelklasse ticket voor een retourtje skiën met de Alpen Expres bedraagt slechts €79. Hiervoor heeft men een slaapplaats in een zes persoons coupé !

Ed Smit, Sales Manager van Euro Express: 'Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om in beide treinen slaapplaatsen te reserveren. Het is zelfs mogelijk om privé compartimenten voor maximaal zes personen te boeken. Ook een luxe coupé met wastafel en airco behoort tot de mogelijkheden' .

Nog meer mogelijkheden
Om wintersporters nog meer mogelijkheden te bieden voor een treinreis naar de sneeuw, heeft EETC besloten om dit winterseizoen twee weken langer naar de wintersport bestemmingen in de Oostenrijkse Alpen te rijden. Dit betekent dat het nu mogelijk is vanaf de Kerst (22 december 2007) tot en met Pasen (21 maart 2008) wekelijks voor de bekende wintersport treinen te kiezen.

Voor meer informatie: www.alpenexpres.nl, www.skitrein.nl





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: