Pressroom ICTroom Company

ICTroom bouwt nieuwe serverruimte voor De Brauw

High availability faciliteit voor advocatenkantoor

Amsterdam, 22 April 2013 /EZPress/ - Advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek heeft een volledig nieuwe serverruimte laten ontwerpen en bouwen door ICTroom waarmee de hoge beschikbaarheid van de IT omgeving opnieuw is gewaarborgd. De nieuwe ruimte is recentelijk in gebruik genomen.

Het is een geweldige ruimte geworden "


Noodzaak voor vernieuwing
Het kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek is gevestigd in The Rock, een imposant gebouw aan de Zuidas van Amsterdam. De oude serverruimte ondervond hinder door storingen in onder andere het koelsysteem en besloten werd om gerenommeerde partijen uit de markt voorstellen te laten doen voor de bouw van een nieuwe serverruimte.

Michael Lugten, teammanager ICT, vertelt dat al snel voor ICTroom werd gekozen. ‘Het voorstel sloot het beste aan bij wat wij zochten. We hebben de regie volledig in handen van ICTroom gelegd. Zij hebben alle betrokken partijen aangestuurd. Wij hebben geen ervaring met het opzetten van een datacenter, dus was het bijzonder prettig om dat uit handen te geven. Ik ben blij dat we dat gedaan hebben. Het is een geweldige ruimte geworden.’

High Availability
Met de ingebruikname beschikt De Brauw en Blackstone over een high availability IT omgeving die de wereldwijde dienstverlening van het kantoor maximaal ondersteunt.

Over De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is een premium full-service internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, New York, Beijing en Singapore. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt meer dan zeventig procent van de grootste bedrijven gevestigd in Nederland geadviseerd. Het kantoor staat cliënten bij waar ter wereld ze ook actief zijn. Door samen te werken met lokale advocatenkantoren in het buitenland, kunnen topoplossingen voor complexe internationale zaken geboden worden. De relatie met sommige cliënten gaat zelfs meer dan honderd jaar terug.

Over ICTroom Company

ICTroom Company is specialist in ontwerpen, bouwen, en managen van computerruimtes en datacenters. Dat doet zij al jaren voor een groot aantal bedrijven en overheidsinstanties. Met haar ervaring, kennis en een uniek portfolio, is ICTroom uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven binnen de datacenter industrie.
ICTroom levert een totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom.

//einde bericht

Bron: ICTRoom Company

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
http://www.ictroom.com
http://www.debrauw.com




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: