Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Wintertreinen van Euro-Express-Treincharter helpen mee aan een schoner milieu

Samenwerking met Nederlands Alpenplatform

Delft, 12 September 2007 /EZPress/ - Voor dit winterseizoen is Euro-Express-Treincharter (EETC) uit Delft een samenwerking aangegaan met het Nederlands Alpenplatform.

EETC en Nederlands Alpenplatform voor een beter milieu.
Het Nederlands Alpenplatform is opgericht in 1991 en vindt dat alle partijen die bij bergsport en toerisme betrokken zijn, gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van natuur, milieu en landschap in het Alpengebied. Het Nederlands Alpenplatform is een samenwerkingsverband van: Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging (NKBV) en Nederlandse Milieugroep Alpen (NMGA).

Het Nederlands Alpenplatform is ook van mening dat gezien de geringere CO2 uitstoot van treinen, deze vorm van vervoer de voorkeur heeft boven auto, bus en vliegtuig om de wintersportplaatsen in de Alpen te bereiken. Het Nederlands Alpenplatform zal op hun website de treinreizen van EETC gaan aanbieden aan de bij het platform aangesloten leden. Ed Smit, Sales Manager van Euro Express: 'Vanzelfsprekend zijn wij erg blij met deze ontwikkeling. Dit geeft ons een extra impuls om door te gaan op de door ons ingeslagen weg om de trein als milieuvriendelijk alternatief voor auto, bus en vliegtuig aan te bieden.'

Voor meer informatie: www.alpenexpres.nl, www.skitrein.nl

//einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZpress News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: