Pressroom Dealerdirect BV

ikwilvanmijnautoaf.nl te zien tijdens halve finale KNVB

Auto verkopen site te zien met LED reclame tijdens FC Twente FC Utrecht1

Enschede, 02 Maart 2011 /EZPress/ - Woensdag 2 maart is de eerste in een reeks van meerdere LED reclames te zien tijdens de bekerwedstrijden van FC Twente. Tijdens de halve finale FC Twente – FV Utrecht zal enkele malen de LED reclame getoond worden van de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl.

De reclame, die getoond wordt op de LED borden, is ruim 200 meter lang en is op de hele ring te zien. Getoond wordt het logo van de website, een Mini, en de teksten ‘auto verkopen’ en ‘ikwilvanmijnautoaf.nl`.

KNVB Bekerwedstrijd voetbal
De reden dat er voor voetbal is gekozen is dat voetbal de meest bekeken sport op de Nederlandse televisie is. Wekelijks worden er 2,5 tot 3 miljoen kijkers bereikt die de samenvattingen op NOS Studio Sport bekijken. Ook worden de live-wedstrijden op TV Veronica goed bekeken.

Dynamisch auto verkopen
Aan het woord ikwilvanmijnautoaf.nl eigenaar Vincent Stevens: “We hebben, na zorgvuldige afwegingen, besloten dat voetbal een bijdrage kan leveren aan ons positioneringsbeleid. De dynamiek van een voetbal is namelijk een element dat goed bij ons merk past. Ook de groep TV kijkers, die je naast de 30.000 toeschouwers langs het veld bereikt, zijn voor ons erg interessant.”

Snel auto verkopen
De autoinkoop website http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl biedt consumenten de mogelijkheid hun auto anoniem, binnen een dag aan een officiële autodealer te verkopen. Nadat ze de auto hebben aangemeld ontvangen ze na een dag vrijblijvend een bieding per e-mail waarna ze hun auto met een druk op de knop gratis kunnen verkopen.

//einde bericht

Bron: Dealerdirect B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: